Hallgassa élőben!

foci

4 hónapja
Kevés gólhelyzetet hozó, igazi egygólos mérkőzéssel tért vissza a Makó FC a labdarúgó NB III. Közép csoportjába. Ezt az egy találatot a Monor szerezte az 53. percben, így Siha Zsolt edző együttese pont nélkül maradt az első fordulóban.
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
Szeged, SZVSE-stadion / 5 hónapja
Becsei Dávid
Befejeződött a 2020–2021-es szezon a Szeged városi kispályás labdarúgó-bajnokság három ligájának öt csoportjában, a labda viszont tovább pattog az SZVSE-stadion műfüves pályáin.
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka
A katari pénz szaga
A katari szponzoráció gazdasági szempontból létfontosságú a klub számára, de a deklarált elveknek: a toleranciának, a tiszteletnek és a nyitottságnak ellentmondanak.
A balliberális sajtó egyenlete: 1 CNN interjú = 3 kérdés = 3 hamis állítás (videó)
Szijjártó Péter ismét a CNN vendége volt, ahol a már megszokott menetrend szerint zajlott az interjú.
Barbados elszakadt a brit koronától és köztársasággá vált
A fővárosban, Bridgetownban helyi idő szerint hétfő reggel ünnepélyes ceremónia keretében feleskették az új köztársaság első elnökét, a 72 éves Dame Sandra Masont, aki 2018 óta az ország főkormányzója, vagyis a korábbi államfő, az angol királynő képviselője volt az országban.
Kedden napos időre van kilátás
Délutántól várható csapadék az ország egyes részein.
Megnyílt a Cipősdoboz vár, elindult a gyűjtés
Idén 18. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz Akciót, mely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált.
2021.11.30. + melléklet