innováció

4 hónapja
Kovács András
A kedden kezdődő Innovációs Hét egyik legfontosabb eseményét tartották csütörtökön a Szegedi Tudományegyetemen, ahol Fendler Judit kancellár asszony köszöntője után átadták a 2019. évi Innovációs Díjakat.
9 hónapja
Timár Kriszta
Szeged - Egy szegedi termék is bekerült a Top 10 Legérdekesebb Magyar Innováció közé. A Solvo MDQ Kit reagenskészlet segítségével az orvosok egy egyszerű vérvizsgálattal megtudhatják, hogy - bizonyos gyakran alkalmazott gyógyszereket tekintve - betegük esélyes-e arra, hogy a kezelés nem lesz hatékony.
10 hónapja
M. A.
Az Érték és Minőség Nagydíj után a Magyar Tudományos Akadémia Innovációs Díját is elnyerte a szentesi és budapesti cég közös újítása. A Fixfogsor protézisrögzítési eljárás megoldást jelenthet a műfogsorok problémáival küzdőknek.
2 éve
Munkatársunktól
A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara május 19-én tartotta küldöttgyűlését, ahol Nemesi Pál, a köztestület elnöke a megye gazdasági helyzetével foglalkozott, diagnózisában pozitív és negatív megállapításokat egyaránt megfogalmazott.
2 éve
Az Ipari és Innovációs Klub és az Informatikai, Távközlési és Logisztikai Klub április 4-én, kedden 14 órakor várja az érdeklődőket a megyei kamara székházába, a Párizsi körút 8-12. szám alá.