Kortárs

12 hónapja
mti
Háromszázezer könyve volt és számtalan irodalmi műből tudott fejből idézni Karl Lagerfeld. Egy legenda távozott: elhunyt Karl Lagerfeld, a Chanel kreatív igazgatója, a világ egyik leghíresebb divattervezője. 85 éves volt. A francia Closer közleménye szerint kedden, rövid betegség után, hasnyálmirigyrák következtében halt meg.
1 éve
Gondár Flóra
Papp Norbert győri festőművész munkássága szerteágazó: a festmények mellett homokanimációkat, illetve UV-fény-rajzokat készít. Külön büszkeség, hogy a győri művész budapesti ihletésű képei ma a washingtoni magyar nagykövetség falain függenek.
1 éve
borsonline.hu
Hatalmas vihart kavart a legendás meseíró kijelentése, miszerint Süsü kalandjainak folytatását az űrbe tervezi. Kedvenc sárkányunk hangja, Bodrogi Gyula azonban megvédi a szerzőt.
1 éve
Gyurina Zsolt
Érdemes új formába önteni, a fiatalok számára érthetőbbé tenni a magyar írók klasszikusait, ezzel népszerűsítve a műveket. Ha az ember hall egy jó sztorit, azt mesélje el az összes barátjának, vallja Lackfi János költő.
szponzorált tartalom
Új műsorral jelentkezik Várkonyi Andrea
Baleset Makón - fotók
Egy személy sérült meg amikor két jármű ütközött Makón.
Hűtőkocsiból kerültek elő migránsok a bolgár-román határon
A menetlevél szerint az üres hűtőkocsi Olaszországba tartott, de az átvizsgáláskor 15 férfi került elő egy rejtekhelyről.
Fölmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit
Jogerősen felmentette a Szegedi Ítélőtábla kedden azt a férfit, aki ellen a szentesi jegyző sérelmére 2006-ban elkövetett kézigránátos merénylet miatt indult eljárás.
Újabb lövöldözés volt Thaiföldön
Egy ember életét vesztette, egy másik megsebesült, amikor egy fegyveres tüzet nyitott egy bangkoki bevásárlóközpontban.
Összeállt a Magyar Mozgókép Szemle teljes programja
59 filmet nézhet meg a közönség igen kedvező áron.
Az alsóvárosi Földmíves utcán is száguldoznak az autósok
2015-ben áthajtottak egy kislány lábán a Földmíves–Dobó utca kereszteződésében, a gyalogátkelőn. Az autósok továbbra is száguldoznak, jelzőlámpának még mindig nincs nyoma. A rendőrség visszatérően ellenőrzi az útszakaszt.