közterület

5 hónapja
Kovács Erika
Sirkó Zoltán hódmezővásárhelyi kertészmérnök szerint ha a közösségnek nincs pénze arra, hogy folyamatosan vágja a füvet, akkor az emberek gondolkodását kellene megváltoztatni. Szerinte azokon a területeken, amiket a lakosság nem használ intenzíven, teret kellene engedni a virágos réteknek, ökoágyásoknak, amik természetesen nem térdig érő gazt jelentenek.
1 éve
Kovács Erika
Az eső ellenére is sokan vettek részt szombaton Hódmezővásárhelyen a polgármester által meghirdetett városszépítési napon. Az önkéntesek szemetet szedtek, gereblyéztek, füvet nyírtak. Voltak, akik nyíltan felvállalták, politikai indíttatásból jöttek.
2 éve
K. A.
Sokakat érintő, hétköznapi területről várjuk kérdéseiket, panaszaikat, észrevételeiket online sorozatunkban - ezen a héten a reklámokkal kapcsolatos felvetésekre válaszolnak a fogyasztóvédők. Mit tehetünk, ha becsapottnak érezzük magunkat, nem azt kaptuk, amit ígértek?
2 éve
Dombai Tünde
Élénk vitát váltott ki olvasóinkból, hogy az új önkormányzati rendelet alapján januártól súlyos büntetést fizethet, aki zöld területen parkol, felmászik egy szoborra, nem rendeltetésszerűen használja a szökőkutat, vagy nem megfelelő helyen engedi szabadon a kutyáját. Minden szabály viszont csak annyit ér, amennyit be lehet tartatni belőle. Erre való az önkormányzat közterület-felügyelete.