Hallgassa élőben!

rokkantnyugdíjas

2 éve
Szabó Imre
Apátfalva - Ismét jólelkű olvasóink segítségét kéri az apátfalvi Pintér Andrásné - az 54 esztendős asszony 80 százalékos rokkant, nehezére esik a közlekedés, ám az orvoshoz sem fog tudni eljutni, ha nem sikerül levizsgáztatni a család régi, használt Suzukiját.
4 éve
Kovács Erika
Közel 700 ezer ember minősült megváltozott munkaképességűnek tavaly Magyarországon. Többen azt mondták, a stressz hozta ki a betegségeiket. Vannak, akik a munkába rokkantak bele még viszonylag fiatalon.
5 éve
Imre Péter
Hódmezővásárhely - A vásárhelyi Budai Róbert havi 62 ezer forintból él a feleségével és a lányával. Azt követően csappant meg a jövedelmük, miután Róbertet tavaly 67-ről 33 százalakos rokkanttá nyilvánították. Dolgozna, de súlyosbodó betegségei miatt nem kap munkát.
6 éve
Segesvári Csaba
Szeged - Féléves huzavona után a Pénzügyi Békéltető Testület közbenjárására fizette ki Domonkos Sándorné jogos követelését a Raiffeisen Bank Zrt. A pénzintézet az egyezség kihirdetése után egy 2,5 ezer forintos tartozás miatt végrehajtást indított a rokkantnyugdíjas nő ellen.
6 éve
Segesvári Csaba
Szeged - – Elismerte a Raiffeisen Bank, hogy hibázott, de csak 50 százalékot fizetne. Azt írták, ha nem tetszik, forduljak bírósághoz. Megteszem – mondta lapunknak Domonkos Sándorné. Az asszony augusztusban a Kárász utcai pénzintézet előtt tüntetett, most ügyvédet keres.
6 éve
Segesvári Csaba
Szeged - Betegbiztosítást ajánlottak egy rokkantnyugdíjas nőnek a szegedi Raiffeisen Bankban. Domonkos Sándorné élt a lehetőséggel, de 5 évvel a szerződéskötés után kiderült, aki rokkant, az nem lehet biztosított. A szerződés szerint most 1 millió forint járna az asszonynak. A pórul járt nő transzparenssel a nyakában, fehér bottal a kezében tiltakozott a Kárász utcai bankfiók előtt.
6 éve
Makó - Devizahitele miatt ellehetetlenült a megélhetése a makói Bodó Lászlónénak, ezért végső kétségbeesésében most megpróbál menedékjogot kérni Ausztriában. Erre aligha lesz lehetősége, története azonban tanulságos.
hirdetés
Jótanácsokkal segítik a versenyzőket A Dal 2021 házigazdái
Készülnek a nőnapi csúcsforgalomra a virágüzletek
Az elmúlt egy évben jelentősen megnőtt az online, illetve telefonos rendelések, a virágkiszállítások száma.
A ZTE legyőzésével folytatta veretlenségi rekordját a Mezőkövesd
Ez történt az OTP Bank Liga 24. fordulójának szerdai játéknapján.
Ezrek mondtak köszönetet a „határtalan” üzenetért
Több videót is küldtek a rajongók.
Baleset Vásárhelynél, teljes az útzár a 47-es főúton
A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az út érintett szakaszán teljes az útlezárás.
A népszámláláson való részvételre kérte Szijjártó Péter a szlovákiai magyarokat (videó)
Magyarország számára Szlovákia stratégiai partner, a két ország kapcsolatrendszerében pedig nagyon fontos szerepet tölt be a felvidéki magyarság.
A jó idővel a pollenek is kiszabadulnak
Több allergén növény pollenje is magasabb koncentrációban fordulhat elő a levegőben.