Hallgassa élőben!

SBO

2 éve
Timár Kriszta
Szeged - A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara minden évben megválaszt egy kiváló szakdolgozói közösséget. A díjat idén a szegedi SBO csapata vehette át. Szeged legnagyobb létszámú klinikai osztályának munkatársai amellett, hogy 12 órás műszakokban látják el a betegeket, összetartó közösséggé is váltak az elmúlt években.
4 éve
Timár Kriszta
Magyarország, Szeged - Személyes indíttatást sejt a sürgősségi osztályok támadása mögött Pető Zoltán. A szegedi SBO vezetője szerint Éger István azért a szakterület orvoshiányára hívta fel a politikusok figyelmét, mert szóba került: a háziorvosi ügyeleteket a kórházi sürgősségi ellátáshoz kellene integrálni.
Nyolc megállapodás is született a magyar-kazah üzleti fórumon (videó)
A két ország közötti áruforgalom tavaly meghaladta a 330 millió dollárt.
Egyszerű ötletek taroltak a RESTART2021-en
Világmegváltás helyett hétköznapi problémákat oldottak meg a hétvégén megrendezett RESTART2021 ötlet és startup verseny legjobbjai.
Kétszer nyert a Szolnok Szentesen a hétvégén
Negyven­nyolc órán belül kétszer mérkőzött meg hazai környezetben a bajnoki címvédő Szolnoki Dó­­zsa ellen a Metalcom Szentes férfi vízilabdacsapata.
Fordulat a hétvégi lakástűz ügyében
Baleset miatt lángolt egy társasházi lakás Budapesten. A szomszédok szerint egy pszichiátriai kezelés alatt álló üldözési mániás lakótárs többször is fenyegetőzött, hogy gyufát ragad, ha nem hagyják békén.
5 millió 939 ezer a beoltott, 6688 az új fertőzött, elhunyt 75 beteg
A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 795 562 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 24 384 főre emelkedett.
DÉLI SZÓ – Szeged – 2021.10.25.