szakszervezet

3 éve
Kovács Erika
Hódmezővásárhely - Titkos szavazáson fogadták el a vásárhelyi Villeroy szakszervezeti bizottságának tagjai a menedzsment legutóbbi bérfejlesztési javaslatát. A mintegy 850 dolgozó 9,4 százalékos emelést kap - ennek nagyobb része alapbér, a többi kompenzáció.
3 éve
Folytatódott a bértárgyalás a 850 embert foglalkoztató vásárhelyi Villeroy & Boch Magyarország Kft. szakszervezete és menedzsmentje között, ma biztosan nem lesz sztrájk.
3 éve
A bírósági rendszer átalakítása előtt a kormány folytasson nyílt vitát, konzultációt a munkáltatók és a munkavállalók képviselőivel a megfelelő országos fórumokon, mert az érintheti a munkaügyi bíráskodást is - közölte a Liga Szakszervezetek (Liga) szerdán az MTI-vel.
4 éve
Szeged - A Pick Zrt. független szakszervezete is aláírta péntek délben a vezérkarral a megállapodást, a Húsipari Dolgozók Szakszervezete ezt már korábban megtette.
4 éve
Csongrád megye - Sztrájk lesz holnap a bölcsődékben és az iskolákban. Előbbibe nem is lehet elvinni a gyerekeket, utóbbiba jobb, ha nem visszük. A pedagógustüntetéshez Szegeden három óvoda is csatlakozott, ám ott nem lesz fennakadás az ellátásban.
szponzorált tartalom
Díjakat alapít és adományoz a Magyar Batthyány Alapítvány
Már Vas megyényi őserdőt veszített el idén az Amazonas
Ha az erdőirtás ilyen ütemben folytatódik, akár 15 ezer négyzetkilométer erdő is eltűnhet, amire 2005 óta nem volt példa.
Norvégia megnyitja a határát a legtöbb európai ország előtt
Azokról a tagállamokról van szó, amelyekben „kielégítően alacsonynak” találják a koronavírus-fertőzöttség szintjét – közölte pénteken a norvég kormány.
Franciaországban elérte a 30 ezret a halottak száma, éjfélkor véget ér a rendkívüli állapot
A hatóságok továbbra is óvatosságra kérték a lakosságot a járvány második hullámának megelőzése érdekében.
Újabb négy játékos betegedett meg a Lokomotiv Plovdiv futballistái közül
Egy napja öt játékos és félszáz szurkoló megbetegedéséről számolt be a bolgár média.
Ittasan vezetett a skót focista, 11 millióra büntették
És még a jogsijától is elbúcsúzhatott 16 hónapra.
A hazai cégek nehéz helyzetben is elég erősek ahhoz, hogy beruházzanak
A gazdaságot segítő beruházásösztönző program keretében a kormány 806 céget támogat összesen 169 milliárd forinttal.