szakszervezet

2 éve
Kovács Erika
Hódmezővásárhely - Titkos szavazáson fogadták el a vásárhelyi Villeroy szakszervezeti bizottságának tagjai a menedzsment legutóbbi bérfejlesztési javaslatát. A mintegy 850 dolgozó 9,4 százalékos emelést kap - ennek nagyobb része alapbér, a többi kompenzáció.
2 éve
Folytatódott a bértárgyalás a 850 embert foglalkoztató vásárhelyi Villeroy & Boch Magyarország Kft. szakszervezete és menedzsmentje között, ma biztosan nem lesz sztrájk.
3 éve
A bírósági rendszer átalakítása előtt a kormány folytasson nyílt vitát, konzultációt a munkáltatók és a munkavállalók képviselőivel a megfelelő országos fórumokon, mert az érintheti a munkaügyi bíráskodást is - közölte a Liga Szakszervezetek (Liga) szerdán az MTI-vel.
3 éve
Szeged - A Pick Zrt. független szakszervezete is aláírta péntek délben a vezérkarral a megállapodást, a Húsipari Dolgozók Szakszervezete ezt már korábban megtette.
3 éve
Csongrád megye - Sztrájk lesz holnap a bölcsődékben és az iskolákban. Előbbibe nem is lehet elvinni a gyerekeket, utóbbiba jobb, ha nem visszük. A pedagógustüntetéshez Szegeden három óvoda is csatlakozott, ám ott nem lesz fennakadás az ellátásban.