tájékoztatás

2 éve
Tombácz Róbert
Szeged - Mi általában megnézzük az elektronikus kijelzőt, onnan tudjuk, mikor jön a következő. Ha meg sokat kell várni valamelyik járatra, és sietni kellene, inkább taxit hívunk - mondta a nagyposta előtt várakozó Szőke Bálint, akit arról kérdeztünk, mi alapján tájékozódik, ha kíváncsi a helyi menetrendre.
2 éve
Tombácz Róbert
Még a legkisebb településeknek is van saját honlapjuk, amelyről elvileg a legfrissebb helyi hírekről is lehet informálódni. Van, ahol ezt nagyon komolyan veszik, még webes híradót is készítenek. Más település weblapján még novemberben is a nyári hőségriadó a legfrissebb információ.
4 éve
Ambrózfalva, Csanádalberti, Pitvaros - Egy ismeretlen településen az utcanévtáblák és a házszámok nyújtanak segítséget az idegennek a tájékozódásban. Ambrózfalván nem sok kerítésről hiányzik a házszám, a helyzet mégis kicsit bonyolult. A Dózsa utcában például, Pitvaros felé haladva, az 1. után mindjárt az 52. következik.
4 éve
Csongrád megye - A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád Megyei Szervezete és a települési agrárgazdasági bizottság agrárfórumokat rendez a megyében.