Vigadó

4 éve
Dombai Tünde
Szeged - Rendes utat és járdát a Maróczy térre. Vigadót a ligetbe! - kérik az újszegediek városrészük újratervezőitől. Tegnap lakossági fórumon is elmondták ötleteiket.
5 éve
A. T. J.
Szeged - Hosszú ideig Arab Oktatási és Kulturális Központ néven kínálta a tulajdonos befektetési lehetőségként az egykori Hungária Szállót. Miután érdeklődtünk a QUAESTOR Invest Kft.-nél, az ajánlat eltűnt a cég honlapjáról. Kérdéseinkre több mint egy hét elteltével sem kaptunk választ.
6 éve
Szabó C. Szilárd
Elbontották a Vigadót az újszegedi ligetben. Az egykoron népszerű, de már évtizedek óta bezárt szórakozóhely területén parkot alakítanak ki, amelyben a tervek szerint júniusban lehet már sétálni. A bejárati kapuról a MÉH-be került a Vigadó cégér.
6 éve
Szeged - Botka László polgármester azt javasolja a városi közgyűlésnek, hogy vásárolja meg az önkormányzat 36 millió 780 ezer forintért a Vigadót a Profit-Optima Kft.-től, és integrálja a területet az újszegedi ligetbe.
7 éve
Szeged - Petykó Zoltán szeptemberben még cserét ajánlott, ma viszont már eladná annyiért a Vigadót a városnak, amennyiért júliusban vette – 35 millió forintért. Ha nem veszi meg az önkormányzat az újszegedi ingatlant, akkor egy év múlva megnyitja a ligetben a télen-nyáron üzemelő kerthelyiségét.
7 éve
Szeged - Egyelőre nem tudni, mi a terve a Vigadóval Petykó Zoltánnak. Az újszegedi ingatlan tulajdonosa nemrég ingatlancserét ajánlott az önkormányzatnak, amelyet nem fogadott el a városvezetés.
1
Az osztrák VIG megveszi az Aegon közép- és kelet-európai részlegét
Az osztrák cég ezzel megszerzi az Aegon biztosítási üzletágát Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Törökországban.
Négy személy sérült meg egy balesetben Hódmezővásárhelyen
Négy személyt szállítottak a mentők kórházba annak a balesetnek a helyszínéről , amely Vásárhely belterületén történt a Jókai és a Rákóczi utcák kereszteződésénél.
A DVTK ellen zárta le rossz sorozatát a Mezőkövesd
A hazaiak sikerükkel lezárták hét kör óta tartó nyeretlenségi sorozatukat és elmozdultak a sereghajtó pozícióból.
Ez a fotó a bizonyíték, mekkora vagány volt fiatalon Balázs Fecó
A csütörtökön elhunyt legendát fiatal korában imádták a nők.
Dzsihadisták gyilkoltak le több mint száz földművest Nigériában
A 10 éve sanyargatott Északkelet-Nigériában ez volt a legvéresebb, polgári személyek elleni támadás.
Karácsonyfa-állítás és online programok az AdventBazilika rendezvénysorozatában
Az idén 10 éves rendezvénysorozat a koronavírus-járvány miatt az online térbe költözik.