Csongrád és környéke

2013.03.18. 21:15

Csongrádon muzsikálnak a cigányzenészek

Csongrád – Nagy fába vágta a fejszéjét Tisza Sándor: a 100 Tagú Cigányzenekar harminc muzsikusának részvételével koncertet szervez a Tisza-parti városban.

Králik Emese

Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

 Korábbi, személyes ismeretségére alapozva fogott hozzá a terv kivitelezéséhez, mesélte a szervező. A barátság abból az időből ered, amikor a csongrádi fafaragó még a vendéglátásban dolgozott. Ugyanabban a balatoni csárdában, ahol a világhírű zenekar jó néhány tagja.

– Ilyen eddig Csongrádon még nem volt. Ha nem is teljes létszámmal jön a zenekar, az előadásuk akkor is felejthetetlen lesz. Szerencsére nagyon sokan mellém álltak, a szervezés sínen van. A muzsikusokat április 12-én láthatja a közönség a Sághy-szakközépiskolában – árulta el [namelink name="Tisza Sándor"].

A 100 Tagú Cigányzenekar harminc muzsikusa érkezik Csongrádra.

A 100 Tagú Cigányzenekar harminc muzsikusa érkezik Csongrádra.
Talán a régi barátságnak köszönhető, hogy kedvezményes áron vállalták a műsort: 1500 forintba kerül majd a belépőjegy. A koncert végén aki szeretne, együtt mulathat a zenészekkel, ehhez külön kell majd megvásárolni egy vacsorajegyet.

– Páratlan élményben lesz része a közönségnek. Az árat azért szerettük volna alacsonyan tartani, hogy bárki megnézhesse a művészeket – jelentette ki a szervező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!