Csongrád és környéke

2014.02.03. 20:50

Olcsóbban utazhatnak

Csongrád - Megállapodást kötött a csongrádi önkormányzat és a Tisza Volán Zrt., így a bokrosiak egy része olcsóbban, helyi tarifával utazhat a cég helyközi járatain.

Munkatársainktól

Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

A kedvezmény azokat érinti, akik a városi buszokra dolgozói (4955 forint) vagy tanuló/nyugdíjas összvonalas bérlettel (1745 forint) rendelkeznek – ezeket elfogadják a bokrosi járatokon. A város ellentételezi ezt a pluszszolgáltatást: tavaly 104 ezer kilométer után közel 7, idén 107 ezer kilométer után 7,3 millió forint támogatást igényelt a részvénytárság.

– Ez a megállapodás a Bokrosról Csongrádra, valamint a városból Bokrosra dolgozni járókat érinti főként, illetve Csongrád más külső részeiről is összeszedik az utasokat a helyköziek. Ez naponta legalább 100 embernek könnyíti meg a közlekedését, hiszen így gyakrabban jönnek a buszok, mintha csak a helyi járatokra számíthatnának – mondta el érdeklődésünkre [namelink name="Gyovai Gáspár"] alpolgármester, aki maga is Csongrád-Bokroson él.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!