Csongrád és környéke

2017.12.23. 14:17

"Szinte megemelkedett az égő épület": gázrobbanás után kigyulladt egy csongrádi melléképület - FOTÓK

Címkék#Csongrád

Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember megsérült.

Gázrobbanás történt egy körülbelül húsz négyzetméter alapterületű melléképületben szombat késő délelőtt a csongrádi Nagymező utcában. A robbanás következtében tűz keletkezett, amelyet a helyszínre érkező csongrádi és szentesi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltottak el, majd az egységek megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. A katasztrófavédelem elsődleges információi szerint az eset során egy ember megsérült, őt enyhe égési sérülésekkel szállították kórházba a mentők

GALÉRIA - Gázrobbanás után tűz gyulladt ki egy csongrádi melléképületben. Fotó: Donka Ferenc


A szomszéd Mihály József azt mondta, hogy a melléképülettől két méterrel arrébb a saját portáján vágta a fát, amikor a robbanás történt. Szinte megemelkedett az égő épület, az ablakok kirepültek a helyükről, a cserepek egy része pedig lehullott. Beszaladt a saját házába, ahonnan a három kiskorú gyermekével (8 hónapos ikrekkel és 5 éves gyermekével), valamint anyósával egy távolabbi szomszédhoz menekültek, mert azt hitték, hogy további robbanás is lesz. A katasztrófavédelem még tovább vizsgálja a robbanás körülményeit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!