Csongrád és környéke

2013.07.10. 22:12

Csongrádi tehetségek

Csongrád - A Múzsa Alapfokú Művészeti Iskola az utóbbi években számos uniós és hazai pályázaton nyert többmilliós támogatási összegeket, munkájukat kiváló minősítéssel és díjakkal ismerték el.

Munkatársunktól

Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

Nemrégiben bekapcsolódtak a Nemzeti Tehetség Programba, amelynek célja a színpadi játékban tehetséges gyermekek sokoldalú fejlesztése. Több mint 80 órában drámapedagógusok, pszichológusok, a Szegedi Nemzeti Színház táncosa és énekese, a kecskeméti Katona József Színház dramaturgja és dolgozói segítették a programban részt vevő 16 csongrádi fiatalt. A 11–15 éves lányok és fiúk egy 70 perces színházi előadásban tárták fel, hogyan gondolkodnak az életről és halálról; célokról, sorsokról, döntésekről; az álmokról és a valóságról; reményről és küzdésről. A darabot a művelődési központban mutatták be nemrégiben Valahol Európában, valahol Magyarországon – gyermeksorsok és álmok címmel, tájékoztatott Tyukász Imréné, a tehetségműhelyt vezető drámapedagógus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!