Csongrád és környéke

2012.08.28. 23:05

Új helyet keres Csongrádon a Főkefe

Csongrád - A Főkefe Kft. bérelné ki annak a Fő utcai ingatlannak a hátsó részét, amelyről korábban lapunk megírta: a város elsősorban el szeretné adni a volt földhivatal egyik traktusát.

Munkatársunktól

A Főkefe eddig a régi leánykollégium egyik – egy vállalkozás tulajdonában álló – részét használta, ám a tulajdonos november 1-jei hatállyal felmondta a bérleti szerződést, így gyorsan új helyiséget kell találniuk. Ez azért sürgető, mert a cég Csongrádon 91, többségében megváltozott munkaképességű munkavállalót foglalkoztat, telephely híján azonban kétségessé válhat a további tevékenység és a munkahelyek fennmaradása.

A csütörtöki testületi ülésre benyújtott anyag szerint a vállalat rendbe hozná az ingatlant, valamint további közel 60 embert alkalmazna. Cserébe méltányos, havi 30 ezer forintos bérleti díjat szeretne fizetni, amely a következő tíz évben csak az infláció mértékével nő.

Címkék#Csongrád

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!