Egyperces

2014.04.18. 16:28

Lázár Chef állati statisztái

Nem mindig azt csinálják a kamerák előtt, amit a séf szeretne, de vendégei között volt már kis tigris, teve, malac, viziló, nyuszi, szamár és szarvasgomba kereső kutya is.

Lázár Chef, a TV Paprika séf-műsorvezetője

Lázár Chef, a TV Paprika séf-műsorvezetőjeLázár Chef, a TV Paprika népszerű séf-műsorvezetője főzött már Roger Moore-nak, Plácido Domingonak, Robert Duvallnak, főzős műsoraiban vendégül látta a hazai sztárvilág apraja-nagyját, a magyar gasztronómiát népszerűsítve pedig bejárta a világot.

A sztárséffel beszélgetve hamar kiderült, hogy nem csak kétlábúakhoz, hanem négylábúakhoz is felejthetetlen forgatási emlékei kapcsolódnak.

– Gyermekkorom nyarait vidéken, a nagyszüleimnél töltöttem, ahol különleges tisztelet és odafigyelés övezi az állatokat. Húgommal, Vandával az egyik kismalacot annyira megszerettük, hogy később sem engedtük levágni, illetve mindig volt kutyánk is, akinek a családi étkezések alkalmával természetesen mindig a legjobb falatok estek le – meséli Lázár Chef.



– Gasztronómiai műsoraimban, így például a Receptdaráló Extrában és A séf legyen veledben időről-időre élő állatokkal is forgatunk, amelyek különleges odafigyelést igényeltek. Nem mindig azt csinálják a kamerák előtt, amit mi éppen szeretnénk, de nagyon sok vicces és mulatságos pillanatot szereznek, ugyanakkor voltak olyan állati szereplők is, amelyek hihetetlen fegyelmezettségükkel vívták ki tiszteletünket. Vendégeim között volt kis tigris, teve, malac, viziló, nyuszi, szamár, szarvasgomba kereső kutya és igazi, hollywood-i kaszkadőrkutyákat megszégyenítő mutatványokat bemutató beagle is.

Christ, a család kutyája imádja, ha fényképezzük, ráadásul idős kora ellenére, még mindig igazi csibész, így az otthoni ételfotózások során mindig figyelnünk kell rá, hiszen előszeretett kóstolja meg a "modelleket".

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!