Egyperces

2017.05.31. 19:08

Trump tovább trollkodik a Twitteren

Kétségtelen, Trump imádja a Twitter felületen átadni magvas gondolatait, ma sikerült egy új szót is kreálnia, ami azóta izgalomban tartja az internet népét.

Az amerikai elnök, [namelink name="Donald Trump"] tweetjeinek kereszttüzébe legtöbbször az őt ostorozó sajtót szokta állítani, és ezen a szokásán most sem változtatott. Bejegyzését most is a sajtónak szentelte volna, de a mondat végén jön egy szó, ami teljesen értelmetlenné teszi a mondatot, és egyben új dimenzióba is emeli az angol nyelvet. A varázsszó: "covfefe". Ez a szó pedig angolul nem bír jelentéssel, vagy legalábbis eddig.


Forrás: Twitter

Ugyanis az internet népe kapott az alkalmon, és el kezdték felfejteni a rejtélyes jelentését a szónak és a bejegyzés keletkezésének körülményeit. Egyesek úgy vélik Trump ittasan ragadhatott telefont, míg vannak akik szerint egyszerűen félrepötyögte az elnök az üzenetet.


A bejegyzést azóta eltávolította - körülbelül 6 órába telt a folyamatot kivitelezni - , de Trump nem hagyta annyiban, rátrónfolt az őrületre a következő tweettel: "Na, ki találja ki a "covfefe" igaz jelentését? Hajrá!"




A covfeffe.com domain címet máris megvette valaki, és ha már megvette, csinált is egy webshopot hozzá mindenféle covfefe ajándéktárggyal.


Hogy meglesz-e a valódi jelentés, nem lehet tudni. Az is elképzelhető, hogy Trump az első perctől fogva csak szórakozik velünk.


Eszünkbe is jutott erről az esetről az IT Crowd sorozat egyik epizódja:

 

Címkék#Twitter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!