Egyperces

2010.07.06. 07:20

Baleset érte Stohl Andrást egy előadás közben

Stohl Andrást a Tenkes kapitánya című darabban érte baleset, még az előző évadban, ám a színész csak most mesélte el, mi is történt valójában.

Delmagyar.hu

A műsorvezető a napokban az RTL Klub Reggelijének vendége volt, ahol lelkesen mesélt a Tenkes kapitánya című darabról. Mint mondta, az előadásokra fizikáliasan is készülnie kell, hiszen szinte végig lovagol. Ám az állatok még így is kiszámíthatatlanok, amit az egyik előadáson be is bizonyított az egyik ló.

Nem tudni mi történt pontosan, de Stohl András lova felbukott és elesett a színésszel együtt. Szerencsére nem történt komolyabb baj, a híresség visszaült a lóra és folytatódott a darab. András azt mondja, volt, aki azt hitte, az esés az előadás része és végül nagy tapsot kapott.

Korábban, ugyan ebben a darabban, Koncz Gábor lova bokrosodott meg, nem akart bemenni a színpadra, de végül a színész úrrá lett a helyzeten - írta a Story Online.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!