Egyperces

2015.06.06. 08:40

Laurával jár, de Pamelával nyaralna Berki

Cserpes Laurával jár, mégis az exe felé nyitna a műsorvezető. Berki egészen meglepő vallomással állt elő az egyik fellépésén, ahova Pamela is elkísérte.

[namelink name="Berki Krisztián"] a Dunakavics étterem színpadán lépett fel, ahol kislánya, [namelink name="Berki Natasa Zselyke"] és a gyermek anyukája, [namelink name="Hódi Pamela"] is elkísérte - írja a Bors.

– Hál’ Istennek, Pamelának köszönhetően megszületett Berki Natasa Zselyke. Ha van egy közös gyermeke­tek, utána bármi történhet veletek, lehet egy nagyon szép yachtod, meg x barátnőd (...), de férfiként azt mondom, ha gyermeked van, onnantól kezdve nincs feljebb. Persze vannak viták, meg ellentétek, és rengeteg melót kell beletenni egy kapcsolatba, ha az ember azt szeretné, hogy családban éljen, kompromisszumot kell kötni, én viszont kompromisszumképtelen vagyok – mondta Berki.

– Harmincéves koromban többszörösen kiégett pali voltam, minden területen. (...) Amikor Pamela megérkezett az életembe, nagyon egy hullámhosszon voltunk és szerettük volna, hogy legyen egy gyermekünk. És hát véletlenek nincsenek, elsőre sikerült... Innentől kezdve pedig elkezdtem gondolkodni, hogy társként, hosszú távon, életünk végéig együtt tudunk-e működni. (...) Most van az a helyzet, hogy vannak viták, nehézségek, ilyen-olyan dolgok, leginkább miattam, de hogy ezt össze tudjuk-e úgy formálni, hogy ez egy nagyon szép, hosszú távú kapcsolat legyen, nem tudom. Főleg azért fontos, hogy a kislányunk egy olyan megélt családban nőhessen fel, ami sem Pamelának, sem nekem nem adatott meg – tette hozzá, némi meglepetést okozva azon nézők körében, akik úgy tudják, Berki éppen [namelink name="Cserpes Laura"] párja.

- Most azt szeretném elérni, hogy 23 hónap munka után napi 3–4 óra alvással elvihessem Pamelát és a kislányomat nyaralni - árulta el a közönségnek.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!