Helyi sport

2024.04.26. 12:06

Deszken és az SZVSE-pályán is a kihívó fogadja az éllovast

A labdarúgó vármegyei I. és II. osztályban is az első két helyezett csatázik egymással a mai napon. A harmadosztályban a dobogóért folytatott harcban rendeznek fontos találkozót Bakson.

Vajgely Pál

Újra összecsap az SZVSE és az Algyő.

Fotó: Török János

A bajnoki cím küszöbére kerülhetne az SZVSE a vármegyei I. osztályban, ha szombaton kora délután legyőzi az Algyőt. Ebben az esetben öt fordulóval a vége előtt akár 14 pontos előnye is lehet a Vasutasoknak, igaz, ehhez még lesz egy-két szava a Tiszaszigetnek is, amely az Algyővel azonos pontszámmal állva várja a hétvégét. 

A vármegyei II. osztályban kilenc pont a különbség a Sándorfalva és a Deszk között, ám az éllovas sándorfalviak eddig pontot sem veszítve menetelnek a bajnokságban, most viszont első számú üldözőjükhöz látogatnak. A harmadosztályban Bakson rendeznek a dobogó szempontjából fontos meccset, míg a vármegyei IV. osztály Tisza-Maros csoportjában bajnok lehet a Tápé, de ehhez az is kell, hogy ne nyerjen a Kiszombor. 

Vármegyei I. osztály, felsőház, szombat, 14.30: SZVSE-G-Falc Kft.–M-Perfect Home Algyő. 17 óra: Tiszasziget–Kéménygyártó-Mórahalom VSE, Kiskundorozsma–Makó. Alsóház, szombat, 17 óra: Szentesi Kinizsi–Bordány, Balástya–Ásotthalom. 19 óra: FK 1899 Szeged–Hódmezővásárhelyi FC II. 

Vármegyei II. osztály, szombat, 17 óra: Csengele–Algyő II., Mártély–St. Mihály, UTC–Röszke, Csongrád-Draxi Gép Kft.–Zsombó, Deszk–Sándorfalva, Csanytelek–Tömörkény, Mindszent–Apátfalva. 

Vármegyei III. osztály, szombat, 17 óra: Forráskút–DB Futball Bordány SK II., Baks–Öttömös, Szatymaz–Zákányszék, Sándorfalva II.–Üllés. Vasárnap, 17 óra: Pusztamérges–Makó FC-Duocor-Givaudan, Földeák–Csanádpalota. A Ruzsa szabadnapos. 

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 17 óra: Újszentiván–Domaszék, Gyálarét–Kiskundorozsma II. Vasárnap, 17 óra: Kistelek–Csanytelek II., Balástya II.–Dóc. A Fülöp SE szabadnapos. Tisza-Maros csoport, szombat, 17 óra: Eperjes–Hódmezővásárhelyi FC III., Kiszombor–Pázsit SE, Kübekháza–Mindszent II. Vasárnap, 17 óra: MAS SE–Tápé, Nagylak–Ambrózfalva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában