Egyperces

2011.07.08. 15:20

Presser Gábor kiszáll a Megasztár zsűrijéből - videó

A 6. Megasztár új külsővel és belsővel indul a TV2-n. Presser nem bánja, hogy nem kérték fel zsűritagnak.

Már lehet jelentkezni a Megasztár hatodik szériájába, a műsor indulásáig pedig a csatorna folyamatosan csepegteti a produkcióval kapcsolatos kulisszatitkokat.

Azt már tudni lehet, hogy Friderikusz Sándor, Eszenyi Enikő és Presser Gábor már nem értékeli a produkciókat, a helyüket Falusi Mariann és Bereczki Zoltán veszi át - a zsűri többi tagja is talány még.

A Tabu Tv riportere nemrég az elválás körülményeiről kérdezte Presser Gábort. "Tavaly azt gondoltam, hogy egy szezont elvállalok, de nagyon-nagyon bonyolult lett az életem attól, hogy tulajdonképpen negyed éven keresztül túl sok mást nem tudtam csinálni a műsoron kívül." - meséli a tabutv.hu riporterének Presser Gábor, akinek úgy tűnik, hogy egybeestek a számításai a TV2 vezetésével, ugyanis a csatorna sem szerette volna folytatni az együttműködést.

további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu

további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu



"Kaptam egy nagyon korrekt levelet a TV2-től, amelyben leírták, hogy egy új formátumban gondolkodnak, amiben teljesen új lesz a külalak, a belbecs, a külcsín és teljesen új zsűri is lesz. Szerencsére találkoztak az elképzelések, mert nekem két egymás utáni évben az nem jön össze, hogy ennyire lekötött legyek!" - magyarázza Presser a Tabu Tv videójában, aki tehát ősszel is szabadon dolgozhat.

A zenész egyébként sokáig úgy vélekedett, hogy nagyon-nagyon kellenek a tehetségkutatók, de már egy kicsit finomított az álláspontján. "Nagyon fontos, hogy megismerjük a kincseinket, de azt már nem tudom, hogy jó-e, hogy összeérnek egymással az ilyen produkciók. Nekem zsűritagként sosem volt feladatom a szereplők utóéletének gondozása, hanem inkább a média és a szakma válogat közülük." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Presser Gábor.

Címkék#megasztár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!