Egyperces

2014.05.22. 17:45

Tudja mit csinálnak a Disney-hősök szabadidejükben? Hát ezt!

Darth Wader szeret a kádban ücsörögni egy gumikacsával, Boba Fett a LEGO híve, Buzz pedig olvasással kerülne közelebb a Star Wars-hoz.

Munkatársunktól

1. A fejvadász, Boba Fett amikor épp nem "fejvadászik", akkor Legóból épít dolgokat. Talán a következő univerzumot, vagy a sikeresebb munka érdekében új járművet tervez?


2. Három szemével rajong az amerikai palacsintáért ez a kis zöld legény. Tény, az űrben ilyet biztos nem süt neki senki.


3. Buzz felhagyott a hazajutással, bár akkor nagyobb eséllyel találkozhatna wookiee-val, így viszont annyi lehetősége van, hogy elalvás előtt könyvből kerül közelebb Chewie-hoz.


4. Woody és Jessie ha épp nem cawboyoskodnak, akkor másfajta játékban próbálják lenyomni egymást.


5. Bambi nem csak az erdőben fél, otthon viszont kifejezetten szereti a rettegést. Tőle mi is megijednénk mondjuk.


6. A Toy Story kalandjai Szemenagynak annyira meghozták a kedvét, hogy azóta mindenféle őrült száguldást kipróbál.


7. Yoda sose volt egy kapkodós alak, szabadidejében se pörgeti túl az adrenalint. leginkább kötéssel tölti unalmas jedi-életét.


8. Egy birodalmi rohamosztagos van, akinek az üldözési mániája olyan szintre emelkedett, hogy vasalás közben is attól retteg, hogy valakit oda kell vasalnia a falhoz. Bár reméljük nem a saját ruháját akarja kivasalni épp.


9. Boginál nem jön be a figyelemelterelés, minimum 6 dologgal képes egyszerre foglalkozni. És ebben az evés közbeni beszélgetés - még ha írott formában is - benne van.


10. Milliókat foglalkoztatott a kérdés, hogy Vader nagyúr hogyan teljesíti alapvető szükségleteit. Nos, Darth ki nem hagyná az esti fürdőzést. De a sisak kell, hogy lélegezni tudjon. Viszont még a gumikacsát is fegyelemre inti. Nem kérdés, az Erő Sötét oldalán rend van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!