Meghan Markle évekkel ezelőtt eldöntötte, híres brit férfi lesz a férje

Barátnője buktatta le a hercegnőt.

Lizzie Cundy amerikai televíziós személyiség szerint Meghan évek óta tudta, milyen férfi mellett akar megállapodni: egy híres britre vágyott.

A két nő 2013-ban kötött jó barátságot, három évvel azelőtt, hogy Meghan megismerte Harryt.

– Az egyik csajos traccspartinkon megkérdezte tőlem: nem ismersz egy híres brit fickót? Szingli vagyok, és odavagyok az angol férfiakért – idézte fel Meghan szavait Lizzie a The Sunnak.

– Azt feleltem: hát menj, szerezz egyet! – tette hozzá a nő, akinek meggyőződése, hogy ő adta meg a végső lökést ahhoz, hogy az amerikai Meghan Markle a tengerentúlon keresse az igazit.

Annabelle Knight kapcsolatszakértő a The Sunnak kifejtette: Meghan korábbi párjai mind csak lépcsőfokok voltak a végső célja, a hercege felé. Egy ideje már az Egyesült Királyságban kereste az igazit, s néhány hónappal azelőtt, hogy megismerte Harryt, 2015-ben felvette a kapcsolatot a helyi X Faktor korábbi győztesével, a macsó Matt Cardle-lel, aki épp a színpadi karrierjét építette. Annabelle szerint Meghan általa akarhatta megismertetni magát a brit szórakoztatóiparban.

Ám korábban sportolófeleségként is el tudta volna képzelni magát. Az egyetem alatt összejött a neves baseballedzővel, Steve Lepore-rel, az ő segítségével akart befolyásos emberek közelébe kerülni, hogy így léphessen előre színészi pályáján.

Meghan később a forgatókönyvíró Brett Ryland mellett kötött ki. Bár a férfi bálványozta őt, ám nem volt kölcsönös a vonzalom. Mivel Brett nem mozdította előre a karrierjét sem, ezért Meghan elhagyta őt.