Életstílus

2019.05.27. 22:06

Sör és hamburger is lesz a balatoni vonatokon

Tesztjelleggel újra közlekednek étkezőkocsik, amelyek a belföldi vonatforgalomból egy ideje hiányoztak.

Ma reggel Homolya Róbert, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója a Keleti pályaudvar karbantartásának befejezéséről a közmédiának adott interjúban felhívta a figyelmet, hogy június közepétől a nyár végéig, tesztjelleggel újra közlekednek étkezőkocsik, amelyek a belföldi vonatforgalomból egy ideje hiányoztak.


Naponta 16 Balaton expresszen vásárolhatnak streetfood jellegű ételeket és italokat az utasok, lesz csapolt sör és hamburger is.

Fotó: MÁV

Fotó: MÁV


A MÁV-START szolgáltatásfejlesztésnek köszönhetőn június 15. és augusztus 25. között, napi 16 (oda-vissza 8-8) balatoni vonaton étkezőkocsik is közlekednek a Déli pályaudvar és Keszthely között.


Az intézkedéssel a vasúttársaság célja, hogy a változatos és megfizethető, streetfood jellegű étel- és italkínálat (pl.: csapolt sör, hamburger) által az utasok érezhető javulást tapasztaljanak a belföldi forgalomban nyújtott szolgáltatások terén.

Címkék#MÁV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!