Szulák Andreát valósággal sokkolta, mekkora port kavart a médiában bikinis fotója

Az énekesnő végre kipihente magát, augusztus 20-i fellépésére felfrissülve érkezik Kecskemétre.

Az idei kecskeméti Hírös Hét Fesztivál egyik legnépszerűbb műsorának a Musicalsztárok Varázsköntösben című operettgála ígérkezik. A különleges előadáson többek között Szulák Andrea is fellép majd. A népszerű színész-énekesnő nemrég érkezett haza horvátországi nyaralásáról, ahol végre regenerálódhatott egy kicsit.

Bízom benne, hogy sikerült magam jól kipihennem, persze ez majd csak 1-2 hét múlva derül ki biztosan. Nagyon fáradt voltam már, nagy szükségem volt a kikapcsolódásra. Idén átlagon felül is sokat dolgoztam, és messze még az év vége… árulta el Andrea.

Az énekesnő azt is elmondta, tudatosan törekszik rá, hogy a médiának minél kevesebbet meséljen el a magánéletéről.

Velem mindig rengeteg dolog történik, nem hiányzik, hogy még a magánéletemből is megosszak mindent. Ezt meghagyom azoknak a celebeknek, akik pusztán arról híresek, hogy híresek… – mondta. A gyönyörű énekesnő ennek ellenére nemrég bikinis fotójával robbantotta fel az internetet.

Furcsának találom, hogy ekkora szenzációt keltett, hogy kiraktam a nyaralásomról egy vidám tudósítást. Olyan világban élünk, ahol mindenki kiposztol mindent: még a reggelijét vagy vacsoráját is. Ráadásul egy nyaralás még csak nem is kifejezetten magánéleti dolog, ott is emberek vannak, akik látnak, akikkel találkozom, még akár fürdőruhában is, nem élek remeteéletet – tette hozzá. Nagy szüksége volt már a nyári kikapcsolódásra, hiszen rengeteg izgalmas projekt van már mögötte ebből az évből.

Nemrég az Angry Birds 2 című filmben én kölcsönözhettem a hangom az egyik roppant idegesítő madárnak, nagyon élveztem ezt a munkát – mesélte. Emellett egy tv-sorozatban is feltűnik majd ősztől, és rengeteg a koncertfelkérése is.

Augusztus 20-ai, kecskeméti fellépését már várja, és azt is elárulta, nagyon szereti a hírös várost és közönségét.