Futball vb 2022

2022.12.20. 12:00

Elődöntősök a világbajnokság álomcsapatában

A futball történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS elkészítette a 22. világbajnokság álomcsapatát, amelyben ügyeltek a legjobb négy közé jutott csapatok közötti egyensúlyra.

A marokkói Romain Saiss tagja az IFFHS álomcsapatának – talán ez az egyetlen meglepetés.

Fotó: AFP

Az IFFHS (International Federation of Football Hystory and Statistics) elkészítette a 22. labdarúgó-világbajnokság álomcsapatát, amelyben a két döntős csapat közül három játékos képviseli Argenítnát, három Franciaországot, de a negyedik Marokkóból is van három játékos, illetve a bronzérmes horvátokat ketten képviselik.

Íme a világbajnokság álomcsapata az IFFHS szerint: Emiliano Martinez (Argentína) – Achraf Hakimi (Marokkó), Romain Saiss (Marokkó), Josko Gvardiol (Horvátország), Theo Hernandez (Franciaország) – Sofyan Amrabat (Marokkó) – Luka Modrić (Horvátország), Antoine Griezmann (Franciaország) – Lionel Messi (Argentína), Julian Alvarez (Argentína) – Kylian Mbappé (Franciaország).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!