Bulvár-celeb

2023.09.30. 18:02

Új szerelme lehet G.w.M volt párjának

Instagramja alapján találkozgat valakivel.

MW

Fotó: Fotó: Markovics Gábor

G.w.M és Nagy Melanie viharos szakítását az egész ország végigkövethette.

Mint ismert, G.w.M annak idején Kulcsár Edinába szeretett bele, és hagyta ott párját és két gyermekét, Nagy Melanie-t, Kulcsár Edina pedig Csutitól vált el.

Kulcsár Edina és G.w.M szerelme olyan erős volt, hogy viszonylag hamar egybe is keltek, sőt már egy gyermekük is született, a kis Amara.

Melanie a szakítás után azonban sokáig egyedül volt, vagyis ha volt is valakije, nem nagyon osztotta meg követőivel. Mostanában azonban sokszor tett fel képeket, amelyekből arra következtethetünk, hogy a kellemes estéket nem egyedül tölti, valószínűleg randizik valakivel - szúrta ki a Bors.

 

 


Nagy Melanie szerelmi élete rejtély, a fiatal édesanya nem hajlandó arról nyilvánosan beszélni. A követőit persze ennek ellenére - vagy pont ezért - nagyon érdekli, hogy foglalt-e a szíve és ha igen, akkor kire esett a választása? Annyi bizonyos, hogy nagyon sok udvarlóból választhat magának, ha akar, hiszen pont a válása miatt országosan ismert lett, az Instagramon közel 70 ezer ember követi, és a Facebookon is közel ötezren lesik minden mozdulatát, amit megoszt a nagyvilággal. Azoknak, akik annak drukkoltak, hogy a fiatal asszony megint szerelmes legyen, jó hírünk van! A jelek szerint ugyanis sikerült egy lovagnak belopódznia Melanie szívébe... G.w.M exe egyre gyakrabban oszt meg olyan tartalmakat, melyekről könnyű azt feltételezni, hogy egy férfi társaságában érzi jól magát. A legújabb Instagram posztja is erről árulkodik: Melanie egy elegáns étteremben ül, a kezében pedig egy gyönyörű rózsát tart, amit nyilvánvalóan nem a pincértől kapott... Hanem valakitől, akivel éppen vacsorázik. A képhez pedig csak ennyit írt: "Kellemes este."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában