Bulvár-celeb

2024.01.27. 10:25

Jön a negyedik baba Kulcsár Edináéknál?

A rajongók gyanús jeleket fedeztek fel, megy a találgatás.

MW

Forrás: MW

Fotó: Szabolcs László

Az a pletyka járja, hogy Kulcsár Edina ismét babát vár: a rajongók szerint ugyanis különösen viselkedik. A sztáranyuka feltűnően takargatja a hasát, és a Gw.M-mel közös realityműsorukból több minden is kiderült, például, hogy az utóbbi időben többször jártak vérvételen a Czeizel Intézetben. Az egyik szemfüles rajongó ráadásul felfedezte azt a bizonyos kismamafelsőt is, amit Edina a korábbi terhessége alatt is viselt. 

De vajon mi az igazság? Egy biztos, hogy van néhány  gyanús jel: például a szépségkirálynő elejtett pár olyan információt, amiből a rajongók arra következtettek, hogy várandós lehet. Az egyik ilyen, hogy elárulta, milyen sokszor kell a mosdóba rohannia mostanában. Bár később hozzátette, hogy valószínűleg ez a felfázása miatt lehet. Aztán a nézőknek feltűnt, hogy milyen bő ruhákban járkál Edina, és hogy ebben a reality-epizódban is takargatja a hasát - szúrta ki a Ripost.

Kulcsár Edina 2020-ban
Fotó: Szabolcs László / Forrás: Ripost

"Szerintem tuti, hogy terhes! A Czeizelben, amelyik épületbe mentek, ott várandós gondozás van, plusz nagyon sejtelmesek próbáltak lenni, de azért egyértelmű célzásokat tettek, hogy valami nagyon jó dolog várható, érdemes velük tartani a realityben" – írta valaki.

Egy másik hozzászóló arra hívta fel a figyelmet, hogy szerinte korai lehet még ez a terhesség.

Amara még csak nyolc hónapos, nem hiszem, hogy jönne a következő baba. Bár amúgy, nem lenne lehetetlen...

– fogalmazott, de hogy mi lehet a teljes igazság, azt csak Kulcsár Edina és G.w.M tudhatja.

Az említett realityműsorból szándékosan nem idézünk szó szerint, ugyanis szeretnénk tiszteletben tartani, hogy Edináék ezért pénzt kérnek a rajongóiktól.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában