Bulvár-celeb

2024.02.16. 06:24

Óriási a változás: Kulcsár Edina végre beadta a derekát

A volt szépségkirálynő sok kritikát kapott.

MW

Fotó: Szabolcs László

Kulcsár Edina az utóbbi időben óriásit változott. Edina külseje szinte teljesen átalakult, szőkére festette a haját és korábbi csinos darabjait sportos cuccokra cserélte. Követői szerint mindez férjének, G.w.M-nek köszönhető, Edina neki akart megfelelni új stílusával – írja a Bors.

Az egykori szépségkirálynő néhány hónapja indult valóságshow-ja is igencsak felborzolta a kedélyeket. Nem csoda, hiszen az Edina és G.w.M mindennapjait bemutató epizódok sokakban felháborodást keltettek. Néhányan azzal vádolták G.w.M-et és Edinát, hogy nem foglalkoznak a gyermekeikkel és a kutyáikat is elhanyagolják, csak hogy egy kis nézettséghez és nem kevés pénzhez jussanak.

Edina most azonban, úgy látszik, mégis engedett azon követői akaratának, akik szerint eredeti hajszíne sokkal jobban állt neki. Legújabb videóján ugyanis már barna hajjal látható – ide kattintva eldöntheti, ön is egyetért-e követői véleményével.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában