borzasztó tragédia

2021.07.05. 12:30

Fiatal rendőrnő vesztette életét egy balesetben – barátai szívszorító üzenetekkel búcsúznak Nikitől

A Zsaruellátó civil szervezet közösségi oldalán kollégái szívszorító üzenetekkel búcsúznak a fiatal keceli rendőrnőtől, aki még június 30-án, a kora reggeli órákban szenvedett súlyos közlekedési balesetet az 54-es főúton, amikor szolgálatba tartott.

Forrás: baon.hu

„Kedves Niki! Nehéz most megszólalni. Örülök, hogy megismerhettelek. Mindig vidám, vicces, életrevaló lányka voltál. Nem ez érdemelted meg. Emlékszem, mikor együtt megkezdtük a sulit, már akkor tudtam, hogy elválaszthatatlan barátság kezdődik. Szorítottunk érted, éjszakákat sírtunk át, próbáltam másra koncentrálni szolgálat teljesítés során, még ott is kitört belőlem a sírás. Hiányzol. Remélem Találkozunk még! Mától Te vagy a Mi Őrangyalunk! Barátnőid” – ezekkel a szavakkal búcsúznak kollégái a fiatal rendőrnőtől a közösségi oldalon, ahol a szülők hozzájárulásával megosztották a fotóját is.

A baleset június 30-án történt a Kecel és Soltvadkert között vezető 54-es főúton, a kora reggeli órákban. Az esetről a Baon.hu is beszámolt, akkor azonban csak annyit lehetett tudni, hogy egy fiatal nő vezette a Kecel felől érkező járművet, amikor a két település között félúton tisztázatlan okok miatt, fékezés nélkül letért az útról és a jobb oldali árokba hajtott, ahol egy fának csapódott. A balesethez a keceli önkéntes és a kiskőrösi hivatásos tűzoltókat riasztották, ők szabadították ki a sofőrt a roncsból és átadták a mentőknek, akik súlyos sérülésekkel szállították a kecskeméti kórház traumatológiai osztályára.

Vasárnap éjjel a Zsaruellátó oldaláról derült ki, hogy a rendőrnő a kórházban elhunyt.

„Tizenhárom éve viselem az egyenruhát, volt sok tragédia és volt sok szép is! De neked pici lány csak annyit mondok! Köszönöm a szolgálatod!!!!! Vigyázz mostantól fentről ránk!” – írta az elhunyt rendőrnő egy kollégája a Zsaruellátó oldalán.

A baon.hu információi szerint a fiatal keceli rendőrnő élete álma volt, hogy rendőrként szolgálhasson,

a tragédia napján is éppen a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltségre szolgálatba tartott.

Úgy tudjuk, hogy nem a saját autójával, hanem a család gépkocsijával indult szolgálatba, mert az autója szervizben volt. Máskor kolléganőit összegyűjtve együtt mentek dolgozni Kelebiára, most hiába várták.

A tragédia kapcsán megkeresték a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatát is.

Azt írták: „Az 54-es főúton 2021. június 30-án egy civil gépjárművel balesetet szenvedett egy Bács-Kiskun megyében dolgozó rendőr, aki vasárnap életét vesztette a kórházban. A baleset körülményeit vizsgáljuk. A rendőrség megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában