Időjárás

2022.03.16. 15:30

Szűnő csapadék, derült éjszaka és nappal várható csütörtökre

Délutánig felhős idő valószínű, de kisebb-nagyobb szakadozások, vékonyodások lehetnek a felhőtakaróban, majd késő délutántól egyre nagyobb területen csökkenni kezd a felhőzet. Keletre tolódik, majd egyre inkább szűnik a csapadék, de helyenként kisebb záporok még előfordulhatnak. 

Éjszaka tovább folytatódik a felhőzet csökkenése, a déli megyékben maradhatnak felhősebb körzetek is, másutt viszont gyengén felhős vagy derült lesz az ég. Foltokban párássá válhat a levegő, köd is képződhet. 

Csütörtökön napos, gomolyfelhős idő várható, a déli megyékben össze is állhatnak a gomolyok, ott néhol záporeső is előfordulhat.

Szerdán elsősorban a Dunántúlon erősödik meg az északi, északnyugati szél, időnként viharos széllökések is lehetnek, estére veszít erejéből a légmozgás. Csütörtökön helyenként megélénkül az északi, északkeleti szél. 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +2 fok között várható, de a fagyzugokban ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 10 és 15 fok között alakul.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!