Krimi

2024.03.31. 18:01

Borzalmas tömegbaleset történt az 1-es úton, gyerekek is megsérültek

Több személyautó, két motorkerékpár és egy tehergépkocsi ütközött össze az 1-es főúton, a Győrszentiván közelében.

MW

Sérült gépjárművek az 1-es főúton, a Győrhöz tartozó Győrszentiván közelében

Forrás: MTI

Fotó: Krizsán Csaba

Összeütközött több személyautó, két motorkerékpár és egy tehergépkocsi az 1-es főúton, a Győrhöz tartozó Győrszentiván közelében, a 116. és a 117. kilométer között. A győri hivatásos és a győrszentiváni önkéntes tűzoltók végezték a műszaki mentést a balesetnél, amelynek helyszínén teljes szélességében lezárták az utat. A karambolhoz mentőhelikopter is érkezet - írja a katasztrófavédelem tájékoztatása alapján a Kisalföld.hu.

Két motorost is kórházba szállítottak
Fotó: Krizsán Csaba / Forrás:  MTI

A portál információi szerint szerint a Komárom irányából Győr felé haladt egy teherautó, amely hirtelen fékezni kezdett, a mögötte haladó személyautó sofőrje pedig, hogy elkerülje az ütközést, autójával áttért a szemközti sávba, ahol hat motoros érkezett. Két motoros nekiütközött az autónak, a többiek felborultak a járművükkel.

Úgy tudni, a két motoros súlyosan megsérült a balesetben.

 

Gyerekek is megsérültek

A portál megkeresésére a mentőszolgálat azt a tájékoztatást adta a balesettel kapcsolatban, hogy több mentőegységet és egy mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre. Egy személyt súlyos sérülésekkel légi úton, egy személyt súlyos sérülésekkel földi úton, további négy személyt – köztük két gyermeket – könnyebb sérülésekkel földi úton szállítottak kórházba.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában