Közlemény

2023.09.25. 21:06

Két újabb díjat nyert el a Pénzmúzeum

Családbarát múzeum elismerést, valamint múzeumpedagógiai különdíjat hozott el az Országos Múzeumpedagógia Évnyitóról ma a Pénzmúzeum - közölte az intézmény.

MW

Fotó: Horvath Andras

Mától hivatalosan is használhatja a Családbarát Múzeum címet a Pénzmúzeum!

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ által adományozott Családbarát Múzeum díját vehette át a Pénzmúzeum annak elismeréseként, hogy szolgáltatásai és programjai családbarátok és elősegítik a családok minőségi időtöltését - írták a közleményben.

Különdíj a múzeumpedagógiai munkáért

Hozzátették: 

a Tinótól az aranypénzig – királyi gazdálkodás a középkori Magyarországon című múzeumpedagógiai foglalkozás a Múzeumpedagógiai Nívódíj kategórián belül különdíjas lett. 

A Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ és a Pulszky Társaság a díjjal azt ismerte el, hogy a foglalkozások során az alsós diákok játékos formában, a drámapedagógia módszereivel, a felsősök pedig a történelem tudásukat segítségül hívva, a pénzügyi gazdálkodás szemszögéből ismerhetik meg a bevételek és kiadások fontosságát - zárul a közlemény. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában