Sztárban sztár leszek

2021.10.06. 17:15

Mindkét szegedi fiatal továbbjutott a show-ban

Szaszák Zsolt és Gábor Márkó is továbbjutott a Sztárban Sztár leszek című műsor első élő adásából. Előbbi magabiztosan, harmadik helyen zárta a műsort, utóbbit azonban csak az utolsó körös nézői szavazatok mentették meg a kieséstől. Vasárnap Zsolt L. L. Junior, Márkó pedig Prince bőrébe bújik.

Timár Kriszta

Szaszák Zsolt Aretha Franklin bőrébe bújt az első élő show-ban. Fotó: TV2

Fotó: TV2

Két szegedi kötődésű énekes­nek is szoríthatunk a TV2 Sztárban sztár leszek című mű­­sorában. A Szegedi Nemzeti Színház művésze, Szaszák Zsolt Tóth Gabi csapatát, az iskolás éveit Szegeden töltő Gábor Márkó pedig Pápai Joci csapatát képviseli az élő show-ban. Az első akadályt mindketten sikeresen vették: a vasárnapi adásból mindketten továbbjutottak.

Mindkét szegedi a műsor utolsó felében lépett színpadra. Gábor Márkó, a BTS koreai popcsapat frontemberének bőrébe bújt, amelyről azt mondta: a cuki fiúskodás nem az ő stílusa. Ráadásul táncolnia is kellett, ami szintén nem az erőssége. Tóth Gabi ennek ellenére megdicsérte, szerinte jókedvet vitt a színpadra.

Szaszák Zsolt Aretha Franklin bőrébe bújt az első élő show-ban.
Fotó: TV2

Majka szerint ugyanakkor ez nagy vállalás volt, és azt javasolta Márkónak, legközelebb álljon a sarkára, és jelezze, ha számára túl magas hangfekvésű a dal. Hozzátette, táncolni pedig tudni kell. Gabitól végül 8, Babettől és Majkától 7 pontot kapott, utóbbi mester azonban 8-ra módosított azzal az indokkal, hogy a műsornak nagy szüksége van Márkóra.

A show utolsó fellépője volt Szaszák Zsolt, aki Aretha Franklin bőrébe bújt.

Produkciója előtt elmesélte, nagyon fél tőle, hogy meg tudja-e ug­­rani, mert teljesen el kell változtatnia a hangját. Előadása azonban osztatlan sikert aratott.

Tóth Gabi elárulta: a világ egyik legnehezebb daláról van szó, amelyet még egy nőnek is kihívás elénekelni, Zsolt azonban férfiként is tökéletesen előadta, mellesleg pedig a produkció még vicces is volt. Majka és Joci egyaránt 9, Ba­bett 10 ponttal jutalmazta, így a zsűri a 4. legjobbnak értékelte a mezőnyben.

A nézői szavazatokkal összefésülve végül ő holtversenyben a 3. helyen végzett, Márkó ugyanakkor csak a 10. helyezett lett, az utolsó villámszvazáskor pedig ott állt Vincze Liza mellett a két kiesőjelölt között.

Márkót végül a nézők megmentették a kieséstől, így va­­sárnap ismét énekelhet. Ő egyébként Prince bőrébe bújik majd, Szaszák Zsolt pedig L. L. Junior lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában