#Tündérszépek

2021.12.27. 09:00

Tapasztalt modellek segítik a Tündérszépeket

Két régi és egy új mentorral indul útjára idén a Tündérszépek országos szépségverseny. Ők abban segítenek majd a döntős lányoknak, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni magukból a végső fordulóban.

Munkatársunktól

Mihalek Ágnes tavaly indult a versenyen.  Arcív fotó: Frank Yvette

Fotó: Frank Yvette

Mint arról a múlt héten már be­­számoltunk, ismét elindult a Mediaworks Zrt. országos szépségversenye, a Tündérszépek. Vár­­juk a nevezéseket a nívós megmérettetésre, ahol megyei, majd regionális online forduló­kon választja ki a zsűri, kik lesznek azok, akik képviselhetik hazánkat a döntő élő show-műsorában. 

 

Természetesen senkitől nem várjuk, hogy profi modellként álljon helyt a versenyen, így a kezdetektől segítjük a versenyzőket. Aki igényli, annak fotóriporter kollégánk elkészíti portfólióját, amellyel részt vesz a válogatófordulókon, a döntő előtt pedig három ismert modell mentorként segít a legszebbek felkészítésében. 

 

 

Szarvas Andrea a tavalyi év után ismét mentor lesz, mert mint mondta, már megtapasztalta, mi­­lyen színvonalas ez a verseny. 

 

 

– A Tündérszépek versenyén a lányok a saját szépségüket is felfedezhetik, megélhetik, szakmai visszajelzéseket kaphatnak – hangsúlyozta a Miss World Hungary 2018-as győztese, miért éri meg nevezni. Eszenyi Eszter divatmodell, a Miss Queen első udvarhölgye szintén visszatérő mentor. 

 

 

– A Tündérszépek azért kedves a szívemnek, mert a természetes szépség van a középpontban, közel áll hozzám a stílusa, ráadásul a közeg is nagyon barátságos – nyilatkozta a versenyről. Mellettük Kárpáti Rebeka lesz az új mentor. A Miss Universe Hungary 2013-as győztese örül, hogy verseny-, televíziós és színpadi tapasztalataival segíthet a lányoknak. 

 

– Egy szépségverseny nagyon jó ugródeszka lehet a későbbi karrierépítésben, de nem szabad csak ülni a babérokon. Tudatosan tenni kell érte, beletenni az energiáinkat, önmagunkat – tanácsolta. 

 

 

A jelentkezéseket a tunderszepek.hu oldalon várjuk, a legszebb 30 lány juthat be a megyei fordulóba. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában