Helyi bulvár, celeb

2023.10.17. 18:10

Adél nem is tudott beszélgetni a Nagy Ő-vel, így távozott a párkereső műsorból

Nem kapott rózsát az első ceremónián a szegedi Smith Adél, így a hétfői adásban kiesett a Nagy Ő című műsorból. Mint mondta, nem érezte igazságosnak, hogy még csak lehetőséget sem kapott, hogy beszélgessen Jákob Zoltánnal, de bízik benne, hogy ha nem is ő, valaki más hamarosan szerető párja lesz majd.

Timár Kriszta

Adél kiesett a Nagy Ő műsorából. Fotó: DM

A TV2-n futó Nagy Ő című műsorban ezúttal az ország 35. leggazdagabb embere, a kozmetikaiparból 43,2 milliárd forintos vagyont építő Jákob Zoltán keresi a szerelmet. Összesen 17 hölgy szállt versenybe a szívéért, köztük egy szegedi vállalkozó. Smith Adél azonban a hétfőn adásba került rózsaceremónián nem kapott virágot, ami azt jelentette, hogy számára véget ért a műsor, távoznia kellett a kastélyból.

A nézők egyébként már péntek óta izgulhattak érte, akkor ugyanis a műsor úgy ért véget, hogy már csak hárman vártak döntésre, arra, hogy kié lesz az utolsó rózsa. Végül Vivien mellett döntött a műkörömkirály, így Zsuzsanna mellett Adél lett a másik kieső.  

Az esküvőd nem velem lesz, de kívánom, hogy találj olyan párt, akit szeretnél

 – búcsúzott a szegedi nőtől Jákob Zoltán, utalva arra, hogy Adél menyasszonyi ruhában érkezett meg hozzá az első adásban.

A műsorban a döntéssel kapcsolatosan Adél csupán annyit mondott, nem gondolta volna, hogy Jákob Zoltán nem is akarja őt megismerni. A kastélyban töltött egy hét alatt ugyanis egyszer sem volt lehetősége arra, hogy beszéljen vele. Az internetre kikerült háttérvideóban ezt azzal egészítette ki, ezt nem tartja fair-nek.  

Nem jutok szóhoz, hogy ez hogy történhetett

 – mondta, és nem csak maga miatt volt csalódott, hanem a másik kieső társa miatt is, akit ő esélyesnek tartott akár a végső győzelemre is. Hozzátette: több lány nem is Zoltán miatt van a műsorban.

Smith Adél lapunknak elmondta, leginkább az bántotta, hogy a műsorban egyszerűen csak fodrászként mutatták be őt.  

Mesterfodrász-kozmetológus vagyok. Kaliforniában, egyetemen tanultam a szakmát, majd a Paul Mitchell akadémiára jártam, ahol második voltam, akit valaha kitüntettek az eredményeiért. Emiatt ösztöndíjat kaptam, így a leghíresebbektől tanulhattam tovább és felléphettem velük Las Vegasban. A mestervizsga után tanítottam is az akadémián 

– sorolta a szegedi nő, akinek rosszul esik, hogy nem ezekről, hanem a műsor előtt végzett szépészeti beavatkozása miatt ödémássá vált arca miatt beszéltek róla. 

A műsorról egyébként azt mondta, a lányokkal szinte kivétel nélkül jóban maradt, egyedül Edinával nem sikerült megtalálnia a közös hangot. És bár itt nem sikerült megtalálnia a szerelmet – pedig kifejezetten azért jelentkezett, mert Jákob Zoltán szimpatikus volt számára – biztos benne, hogy ő is megtalálja majd egyszer a hozzá illő párt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában