Tiborról már kiderüt: barátnője szeme láttára ismerkedik egy másik nővel

2023.10.10. 17:30

Szegedi ikerpár is szerepel a párkereső realityben

Egy személyi edző szegedi ikerpár is szerepel a Szingli vagy svindli című társkereső műsorban. Győri Tamás az első hét végén kiesett, Tibor azonban még mindig játékban van a 20 millió forintos fődíjért.

Timár Kriszta

A Győri ikrek közül a szingli Tamás az első héten kiesett, a svindler Tibor azonban még versenyben van a fődíjért. Fotó: Gémes Sándor

Szingli vagy svindli néven indított párkereső realityt a Viasat 3, melynek lényege, hogy Tápai Szabina testvére, Andi összeköltözött 10 kisportolt fiúval, akik közül néhánynak barátnője van. A műsor végére úgy kell magának párt választani, hogy az illető szingli legyen, így vihetik el közösen a főnyereményt. Ha egy svindler rabolja el a szívét vagy kerül a bizalmába, akkor nem Andi, hanem a kiválasztott srác és annak barátnője nyerik a 20 millió forintot. 

A műsorban egy szegedi testvérpár is bekerült a kezdő csapatba: Győri Tibor és Tamás az elsők között költözött be Andival a horvátországi luxusvillába. Az első hét végére azonban Tamásnak már búcsúznia is kellett: 4 nap után ő volt a második kieső. 

Fotó: Gémes Sándor

Az volt az indok, hogy szerinte az ikerpár egyik felének biztosan van barátnője, és mivel én nem közeledtem felé olyan aktívan, ezért rám esett a választása 

– mesélte a személyi edzőként dolgozó 25 éves fiatalember, aki egyébként nem volt csalódott, hogy ez a televíziós kaland ilyen hamar véget ért számára. Kettőjük közül Tibornak volt nagyobb vágya, hogy részt vegyenek egy ilyen műsorban, ő pedig még játékban van.

Andi egyébként rosszul taktikázott: az már a nézők számára kiderült, hogy Tibor érkezett a játékba barátnőjével. 

Ginával megbeszéltük, hogy a csókig elmehetek. Kettőnk közül ő féltette jobban a kapcsolatunkat, de megígértem neki, hogy nem csalom meg 

– mondta a vám- és pénzügyőrként épp most leszerelt fiatalember, aki egyébként szintén dolgozik személyi edzőként is. Lapunknak elárulta, nagyon élvezte már az első hetet is ebben a játékban. 

Fotó: Gémes Sándor

Nagyon gyorsan megszoktam a kamerákat és teljesen természetesen tudtam viselkedni. A képernyőről is azt látom, hogy sikerült magamat adnom. A fiúk is nagyon jó karakterek, többükkel már az elején összebarátkoztunk

 – tette hozzá.

Tibor tehát még mindig látható a Viasat 3 műsorában, melyet minden hétköznap nyomon lehet követni. Hogy elrabolja-e barátnője szeme láttára Andi szívét vagy csak barátként igyekszik majd elnyerni a bizalmát a fődíj reményében, kiderül az 5 hetes kaland végére, melyben remélhetőleg sokáig részt vehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában