Egy évig szervezték a bordányi koncertet

2024.02.10. 07:00

Akkor jön Majka, amikor ráér

Egyéves szervezőmunka előzte meg Majka bordányi koncertjét. A július eleji dátumot nem a szervezők választották, rugalmasnak kellett lenniük: Majka akkor jön, amikor ráér.

Arany T. János

Bordányban július 5-én mindenki táncol, Majka lesz a sztárvendég a Bordány2024 koncerten. Archív Fotó: KOVÁCS PÉTER

Majka mögött az elmúlt időszakban számtalan telt házas klub koncert, nagykoncert, nagyszínpados fesztivál fellépés áll. 

Ki kell ábrándítsak mindenkit, nincsenek különleges kérései Majkának

 – mondta a bordányi koncert egyik szervezője, Kiss-Patik Péter, Bordány alpolgármestere. Annyit elárult, nem volt egyszerű egy ekkora sztár koncertjét leszervezni. Már a tavalyi bordányi Bagossy Brothers Company koncert után elkezdődtek a tárgyalások Majka menedzsmentjével. A bordányiak annyit mondtak, hogy június és augusztus között szeretnék megszervezni a fellépést. Nekik kellett rugalmasnak lenniük, így állapodtak meg a július elejei időpontban. 

Sok kritériumnak meg kell felelni, nem mi választottuk ezt a dátumot 

– tette hozzá az alpolgármester.

A bordányi nagykoncertek sorában az idei a harmadik, 2021-ben Rúzsa Magdi, tavaly pedig a Bagossy lépett fel a faluban. 

Van egy remek sportpályák, ami egy napra ilyenkor közösségi térré alakul. A másik szempont az volt, hogy olyanoknak is tudjunk koncertélmény adni, akik valószínűleg soha nem jutnak el egy fesztiválra 

– mondta a szervező.

Most is sok meglepetéssel, több fellépővel, élő koncerttel készülnek. 2024-ben a színpadi programok sorát Molnár Tamás nyitja egy másfél órás élő koncerttel, majd érkezik zenekarával Majka. Az estet Cooky másfél órás DJ fellépéssel zárja.

Az árak

A jegyek február 15-ig kedvezményesek. A családi, 2 felnőtt, 2 gyerek részére szóló jegy 19 ezer 990 forint, a kiemelt, színpadhoz közeli állójegy 10 ezer, a normál felnőtt 7, a 7-14 éves kor közötti gyerekjegy 5 ezer forint.

 

Névjegy

Majoros Péter az RTL Klub Való Világ című valóságshow-jában tűnt fel 2002-ben, majd műsorvezetőként, színészként és rapperként folytatta pályafutását. A valóságshow-ban nem az övé lett a főnyeremény, mégis a hazai reality-k történetében ő vitte a legtöbbre. 2003-ban beindult a zenei karrierje, debütáló lemezét, Az ózdi hőst Fonogram díjra is jelölték 2004-ben, azóta pedig az ország egyik legsikeresebb zenei előadója lett. Ebben az időszakban műsorvezetőként is dolgozott a Cool TV-nél. Később televíziós pályafutását más csatornáknál folytatta, a TV2 meghatározó arca volt évekig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában