Helyi bulvár, celeb

2024.03.14. 12:46

Legnagyobb tragédiájáról is mesélt Deák Bill Gyula és Nyerges Attila

Koós Kata

Deák Bill és az Ismerős arcok a közelmúltban adott közös koncertet az IH-ban. Fotó: Markovics Gábor /MW

Deák Bill Gyula és az Ismerős Arcok közös koncertet adott a IH Rendezvényközpontban a közelmúltban. A koncert során a Hangtér stábja két miniportréfilmet is készített, amelyekben az énekesek, Deák Bill Gyula és Nyerges Attila arról vallottak, hogy a zene, és különösen a közösségben való zenélés milyen fontos szerepet játszott az életükben.

Mindkét zenész mesélt saját személyes kihívásairól is, amelyekkel szembenéztek az életük során. Deák Bill gyermekként elvesztette a lábát, Nyerges Attila pedig tragikus módon veszítette el kisfiát. Mindketten rámutattak arra, hogy a zenélés és a közösség segített nekik átvészelni ezeket a nehéz időszakokat.

 Az éneklés számomra egy mentőöv volt a lábam elvesztése után, és amikor társakkal együtt kezdtem alkotni, az valóban az életem részévé vált

 – mondta Deák Bill Gyula.

 Az élet legnehezebb időszakaiban a zene és a közösség adott erőt és támogatást nekem

 – tette hozzá Nyerges Attila. 

A kisfilmekben azt ajánlották, hogy a gyerekek minél korábban kezdjenek el zenélni, mert a zene nemcsak örömforrás és kifejezőeszköz, hanem segíthet nekik megtalálni az erőt és a kitartást az élet nehézségeivel szemben. A zenélés és a közösség élménye összekovácsolja őket, és segít abban, hogy megtanulják, hogyan birkózzanak meg az élet különböző kihívásaival.

A filmeket a Hangtér Youtube csatornáján nézhetik meg az érdeklődők.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában