Helyi bulvár, celeb

2024.03.10. 19:57

Tiszai fürdőzéssel készült szegedi koncertjére László Boldizsár

Timár Kriszta

Februárban már Szolnokon is megmerítkezett. Archív fotó: Markovics Gábor

Március eleje még nem kifejezetten tartozik a strandidőszakhoz, pláne, ha valaki élővizeink valamelyikében tervez megmártózni. A Tisza vasárnap alig 9 fokos volt, a levegő hőmérséklete sem emelkedett 15 fok fölé, László Boldizsárt azonban ez sem tartotta vissza attól, hogy esti, szegedi koncertje előtt megmártózzon a folyóban a Móra Ferenc Hídnál, azaz az M43-as autópálya hídjánál. Bár a szegedi operaénekes munkaeszköze a hangja, így egy megfázás számára komoly anyagi veszteséget is jelenthet, nem kellett attól tartania, hogy megbetegszik, hiszen rendszeresen úszik akár télen is a jeges folyókban, vagyis szervezete már hozzászokott az extrém strandolásokhoz. Februárban már Szolnokon is megmerítkezett, és ahogy posztjában vasárnap jelezte, itt a tavasz, innen már csak felfele van. 

Minden bizonnyal tehát felfrissülve érkezett meg az IH Rendezvényközpontba, ahol a Cotton Club Singerssel húsz év után újra előadják csaknem harminc éves munkásságuk legnagyobb dobását, a Frank Sinatra örökzöld dalaiból összeállított repertoárt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában