Helyi bulvár, celeb

2024.04.16. 15:41

Egyetlen éjszaka vesztették el mindenüket Katalinék: mi lesz most a héttagú családdal?

Delmagyar.hu

Elképesztő szerencse és hihetetlen lélekjelenlét kellett ahhoz, hogy Katalin így tudjon szembenézni a lángokkal. Míg szerettei aludtak, ő volt az egyetlen, aki észlelte az április 3-ai tüzet, ami valamivel éjfél után keletkezett a királyhegyesi házban. A Makótól nem messze élő család minden egyes tagja életben maradt, de most mindent elölről kell kezdeniük.

Királyhelyes lakástűz, TV2 Tények videógrab
A családnak mindene odalett  Fotó: Tények

Nincs annál szörnyűbb, mint amikor az embernek egy élet munkája veszik kárba. Amiért sokszor vért izzadva dolgozott, küzdött, az egyik pillanatról a másikra véget ér. Katalinék pontosan így jártak most. A nagymama a húsvéti ünnepekre utazott haza Magyarországra lányával és vejével, valamint 3,9 és 11 éves unokájával. Ünnepelni tértek haza, azonban az örömbe rögtön üröm vegyült.
Mégis szerencsésnek mondhatják magukat, ugyanis az asszonynak köszönhetően emberéletben nem esett kár. Katalin ugyanis a többi családtagjától eltérően csak jóval később tért volna nyugovóra, így este azonnal észrevette, amikor kigyulladt a ház, aminek köszönhetően mindannyian ki tudtak még menekülni.

Az egész életünk, mindenünk odaveszett, nem tudom, mi lesz velünk, nem tudom, hogyan fogom túlélni.

– árulta el Katalin a tűzvész után a Szeged 365-nek.

Királyhelyes lakástűz, TV2 Tények videógrab
Katalin azóta aludni sem tud rendesen  Fotó: Tények

Különös módon először nem a főépület gyulladt ki, ahol a család tartózkodott, hanem a melléképület, ám a tűz rövid idő alatt átterjedt a lakóház tetejére is, így pillanatok alatt lángolt már a 120 négyzetméteres ingatlan. A polgárőrként dolgozó idős házaspárnak mindene odaveszett. Katalinnak még sikerült visszarohannia az irataikért, azután viszont már csak a veje és a szomszédja segítségével tudott kimenekülni a házból a sokkos állapotba került asszony. A nőt a mentőknek a makói kórházba kellett vinniük őt, ahonnan azóta már kiengedték.

Információink szerint Katalin egyik unokájának kissé megégett az arca és a válla, de már szépen gyógyulnak a sérülései, ám a lelki megrázkódtatásból nehezen fog magához térni a család. Az eset óta Katalin sem alszik jól.

A szomszédok szerint egykori otthonuk annyira rossz állapotban van, hogy teljesen a nulláról kell kezdeniük mindent. 

Borzasztó volt látni a lángokat, nagyon sajnáljuk az egész családot, hogy így jártak

– mondta egy utcabeli lakó a Ripostnak.

Az idős házaspár nyáron tervezte a hazaköltözést Németországból, így nagyon nagy szükségük lenne most egy kis házikóra. Egyelőre nem tudni, mi okozhatta a tüzet, ráadásul a házon nem volt biztosítása a családnak. Az alábbi cikkben található leírás alapján tudsz te is segíteni a családnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában