Hasznos célja van a versenynek

2020.11.27. 15:25

Maszkszépségversenyt hirdettek a szakgimnáziumban – Fotók

A Szegedi SZC Gábor Dénes Technikum és Szakgimnázium októberben maszkszépségver­senyt hirdetett a tanulóinak.

Tóth A. Péter

Fotók: SZSZC Gábor Dénes Technikum és Szakgimnázium

Azt kérték a diákoktól, hogy készítsenek minél ötletesebb, egyedibb védőeszközt, fotózzák le az elkészült alkotásokat, és küldjék be a diákönkormányzat címére.

Mintegy kilencven fotó érkezett, és a tanulókon kívül több pedagógus is részt vett a vidám kezdeményezésben. A beküldött fotókból egy kamarakiállítást rendeztek, néhány igazán eredeti ötlettel is találkozhatott a tárlaton a lelkes diáksereg.

– Iskolánkban a diákok az első tanítási naptól kezdve maszkot viselnek az intézmény egész területén, az előírásoknak megfelelően.

Az elmúlt két hónapban rengeteg kreatív és humoros, saját kivitelezésű védőeszközzel találkoztunk az iskolában. A Diákönkormányzat ezért úgy gondolta, hogy az egyedi maszkok bemutatása kiváló alkalom a közösségépítésre, egymás megismerésére

– mondta lapunknak Mészáros Alexa, a Diákönkormányzat elnöke.

Hozzátette, a szépségverseny meghirdetésével az volt a céljuk, hogy elfogadtassák és megszerettessék a tanulókkal a maszkviselést.

Mészáros Alexa, a DÖK elnöke hangsúlyozta, fontosnak tartják, hogy a diákok ezek segítségével is ki tudják fejezni egyéniségüket, egyedi stílusukat. Örömét fejezte ki, hogy az iskola tanulói még ebben a nehéz helyzetben is képesek vidámak maradni, a nehézségeket pedig humoros védőeszközökkel próbálják feledtetni.

Az iskola nevében a diákönkormányzat vezetése továbbra is arra kér minden tanulót, hogy viseljen maszkot és őrizze meg jókedvét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában