PR

2021.04.30. 11:56

A legjobb tintasugaras nyomtató – csakis a Canontól

A Canon régi motoros a szakmában, nyomtatóit évtizedek óta kedveli a magyar közönség. Nem véletlenül, hiszen – különösen, ha fotók és színes dokumentumok nyomtatásáról van szó – megfizethető és rendkívül magas minőségű alternatívát kínál a cég. Nézzük, mit érdemes tudni a Canon Pixma nyomtatóiról!

delmagyar.hu

Rimdeika / Shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Hasznos társ otthonra

A tintasugaras nyomtató technológia a 90-es években jelent meg a hazai piacon, és azóta hódít egyre emelkedő minőségével. Otthoni célra máig a legjobb ár-érték arányt kínálja, különösen, ha olyan nyomtatópatronokról van szó, mint a Canon MG3600 patron.

A Canon otthoni megoldásai közül a Pixma-sorozat kifejezetten a színes, rövidebb dokumentumok vagy fényképek nyomtatására készült. Az eszköz könnyű, és méretei, valamint wifi-kompatibilitása miatt a lakáson vagy kisméretű irodán belül bárhol elhelyezhető. Külön előny, hogy emiatt egyszerre több számítógép is csatlakoztatható hozzá.

Az eszközt a legtöbb ismert számítógépes operációs rendszerről tudjuk vezérelni, sőt okostelefon-kompatibilis, így ha ugyanarra a wifihálózatra csatlakoztatjuk, mint a mobilunkat, akkor a Canon PRINT alkalmazás használatával azokban is gyönyörködhetünk a falon.

Fotókból csak a legjobbat

A Canon Pixmát fotópapírral is használhatjuk, hiszen specializáltan a fényképek nyomtatására tervezték, így nem kell többet kimozdulnunk otthonról, ha szeretnénk lecserélni a fali keretekben elhelyezett képeinket. Ahhoz, hogy elkerüljük a patronok esetleges beszáradását, érdemes legalább havonta egyoldalnyi egyszerű szöveget printelnünk vele.

Ha pedig igazán szeretnénk spórolni, akkor érdemes olyan multipack patroncsomagot vásárolnunk, amely egyben tartalmazza a fekete-fehér és a színes patronokat is. A Canon 545 546 XL MultiPack patronjai 23 különböző Canon nyomtatóhoz használhatóak. Segítségükkel jóval gazdaságosabb áron jutunk hozzá a nyomtatás élményéhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában