#zene

2021.04.11. 18:28

Napfényt csempészne a hétköznapokba a banda

A közönséggel közös videóklipet forgat a Just Showband. A szentesi zenekar a Hair egyik kultikus betétdalát dolgozza fel, amihez a vokált a bátor jelentkezők szolgáltatják majd.

M. A.

A közönséggel együtt készít videót a szentesi banda. Fotó: Just Showband

Fotó: Jano Miklos

– Ezzel az ötlettel megpróbáljuk bevonni a közönséget is a közös munkába. Sajnos egy jó ideje már nem lehetünk azokkal kapcsolatban, akikkel ko­­­­rábban heti rendszerességgel találkoztunk. Ez a közös klipforgatás egy jó lehetőség, hogy legalább virtuálisan ki­csit összejöjjünk

– magyarázta Fekete-Kováts Zoltán, az együttes vezetője.

A közönséggel együtt készít videót a szentesi banda.
Fotó: Just Showband

A Just Show-ban tavaly az Anima Sound System Csinálj gyermeket című klipjét forgatta újra, most pedig a Hair című film egyik kultikus számát po­rolják le. A forgatáshoz virtuálisan, egy mobiltelefon segítsé­gével bárki bekapcsolódhat.

A jelentkezők között felosztják a Let the sunshine in című Hair-klasszikust, a dal egy-egy részletéhez pedig a zenekar készít egy zenei alapot. A résztvevőknek ennek segítségével kell felénekelni az adott részletet, majd az arról készített videót elküldeni a zenekarhoz.

– Még nyugodtan bárki csatlakozhat, minél többen leszünk, annál jobb. Április 14-ig, szerdáig várjuk a videó­kat, ezt követően fogjuk majd feljátszani a dalt. Reméljük, ez­­zel a számmal sikerül egy kis napfényt csempészni a hétköznapokba. Erőt szeretnénk adni azoknak, akik jelenleg nem dolgozhatnak szakmájukban, valamint ez egy tisztelgés is lesz azok előtt, akik mindent megtesznek azért, hogy a jelenlegi helyzet normalizálódjon

– fogalmazott a zenekarvezető.

A közös dalt és az ahhoz ké­szült videót várhatóan április utolsó hetében láthatja a közönség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában