Elektromos rollert nyert

2021.11.16. 17:30

Kérdőívért cserébe, születésnapi bulin sorsolták ki a járművet

Elektromos rollert nyert Mészáros Noémi a bordányi ifjúsági önkormányzat születésnapi buliján. A tombolán az vehetett részt, aki kitöltötte az ifjúságkutatási kérdőívet. Noéminek ez egy rollert ért.

Arany T. János

A szerencsés nyertes és nagymamája, aki egyelőre nem próbálta ki a járművet. Elektromos rollert ért a bordányi ifjúsági önkormányzat ifjúságkutatási kérdőíve Mészáros Noémi számára. Fotó: Török János

Fotó: Török János

– Sose nyertem még semmit, ez volt az első alkalom. Először nem is hittem el, hogy én vagyok az. A papír a ruhatárban maradt, ami meg zárva volt, ezért amikor mondták a számot, nem is tudtam azonnal ellenőrizni – idézte fel az elektromos roller sorsolásának pillanatát a bordányi Mészáros Noémi.

– Jó buli volt. A roller mindenkinek tetszik a családban, húgomnak, anyáéknak is – mondta.

Korábban megírtuk, a bordányi önkormányzat az ifjúsági önkormányzattal közösen sikeresen pályázott az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft.-hez. A pályázat komplex ifjúsági fejlesztésekről szól, ehhez szükséges egy ifjúságkutatás megszervezése, ezt a kérdőívet töltötték ki a bordányi fiatalok. A kérdőívek feldolgozása már folyamatban van, hamarosan egy tanulmány is készül a fiatalok véleményei alapján.

A szerencsés nyertes és nagymamája, aki egyelőre nem próbálta ki a járművet. Elektromos rollert ért a bordányi ifjúsági önkormányzat ifjúságkutatási kérdőíve Mészáros Noémi számára.
Fotó: Török János

A kérdőívet kitöltők között egy, az Egérház Alapítvány által felajánlott elektromos rollert sorsoltak ki az ifjúsági önkormányzat október végén megrendezett születésnapi buliján. A nyertes szelvényt Ya Ou húzta ki a gyűjtőurnából. A boldog tulajdonos Mészáros Noémi lett, aki a két fellépés között Vida Patrícia ifjúsági polgármestertől és Ya Outól vette át nyereményét.

Bár már kezd téliesre fordulni az idő, Noémi rendszeresen használja az új járművet. Noémi, aki a Szegedi Szakképzési Centrum Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskolájának cukrász szakos tanulója, azt mondta, Mórahalomra még nem rollerrel jár, leginkább azért, mert Bordány és Zákányszék között még nincs kész a bicikliút. De ha elkészül, iskolába is azzal jár majd. A dorozsmai gyakorlati helyére, a Stop cukrászdába viszont már most is így ingázik, amíg az időjárás engedi.

– Maximális sebességen szoktam használni, ami 20 kilométer óránként. Korábban sosem próbáltam az elektromos rollert, de gyorsan bele lehet jönni, egyszerűbb, mint gondolná az ember – mutatta a ház előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában