Helyi életstílus

2022.06.16. 12:20

Kezdő mazsoretteket várnak a táborba

Ötéves kortól várják a gyerekeket a nyári mazsorett-táborba. Fotó: Crystal Dance Club

A mozgásfejlesztő játékok, a pompon- és a mazsorettalapok mellett a gyerekek megismerkedhetnek többféle táncstílussal is a vásárhelyi Crystal Dance Club táborában. 

Hódmezővásárhely első mazsorettegyesülete július 4. és 8. között várja a gyerekeket a szünidei programsorozaton a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban, ahol természetesen a tánc lesz a középpontban. Az egyik napon pedig ellátogatnak a szegedi Crazy Jump trambulinparkba. 

Mint azt Galambos Kornélné Katalin, a szervezet vezetője lapunknak elmondta: negyedik alkalommal hirdetnek nyári programot kezdőknek, ötéves kortól várják a gyerekeket. A jelentkezők megismerkednek a mazsorett- és a cheerleading alapú táncok alapjaival, bot- és pompontechnikával, valamint egyéb táncstílusokkal. 

A szakmai programokat Galambos Adrienn táncinstruktor, mazsorettversenyző tartja. A táborral kapcsolatban érdeklődni lehet a [email protected] címen, illetve Galambos Kornélné Katalinnál a 30/535-8384-es telefonszámon. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában