Játékunk nyerteseit láttuk vendégül

2022.10.07. 17:01

Gyermekmosoly: átadtuk a díjakat kis nyerteseinknek

Vidám gyerekzsivajjal telt meg péntek kora délután szerkesztőségünk a Szabadkai úton, ahol a Gyermekmosoly játékunk nyerteseit láttuk vendégül.

Munkatársunktól

Csoportképen az idei Gyermekmosoly játékunk Csongrád-Csanád megyei díjazottjai és szüleik. Fotó: Karnok Csaba

A várakozás hosszú perceit életkoruknak megfelelően játékkal és rajzolással töltötték a kis nyertesek. A négyéves Ürmös Roland például vasemberruha-készítő gépet rajzolt.

Mind a jelentkezők, mind a szavazatok számában a korábbi évek sikerességét is túlszárnyalta az idei Gyermekmosoly játékunk, így a pályázók közötti verseny a szavazás végéig tartogatott izgalmakat. 

Idén Csongrád-Csanádban 436 nevezés érkezett a két korcsoportban, a beküldött fotókra pedig összesen 29 ezer 691 szavazatot adtak le olvasóink. A pályázó szülők két kategóriában (0–3 éves és 4–7 éves) küldhették be a gyermekükről készült legcukibb, leghuncutabb vagy akár a legzsiványabb képeket. Kategóriánként az első három legtöbb szavazatot kapott megyei pályázók, valamint az országos szinten legtöbb szavazatot kapott pályázók értékes Játéksziget-­utalvánnyal lettek gazdagabbak. 

Fotós: Karnok Csaba

Játékunk Csongrád-Csanád megyei nyertesei a 0–3 éves kategóriában: első helyezett Nimród Magyarcsanádról, aki 4408 szavazatot kapott. Második helyen a makói Szinti végzett 4020 szavazattal. A harmadik legtöbb szavazatot, 1802-t a szintén makói Szentpéteri Nara kapta. A 4–7 éves kategóriában az algyői Ürmös Roland nyert 2031 szavazattal. A második helyet a csongrádi Justin Noel szerezte meg 1729 szavazattal. A harmadik a hódmezővásárhelyi Conde Ayanah Aminata lett 323 szavazattal. A két első helyezett 20 ezer, a két második helyezett 15 ezer, a harmadik helyezettek pedig 10 ezer forint értékű Játéksziget-utalványt nyertek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában