Sándorfalva

2023.01.31. 15:45

Felnőtteknek indulnak szakkörök

delmagyar.hu

Fotó: skk.hu

Ötféle, ingyenes felnőtt szakkör indul jövő héten Sándoralván. A Nemzeti Művelődési Intézet által meghirdetett és mentorált foglalkozásokon kézműves technikákat ismerhetnek meg az érdeklődő felnőttek. Az eszközök és alapanyagok nagy részét az intézet biztosítja az önkormányzat számára. Zámbó Zsuzsanna, a Sándorfalvi Művelődési Ház és Könyvtár igazgatóhelyettese elmondta, nemezelésre, mézeskalács készítésre, quillingre, azaz papírdísz készítésre és tojásfestésre lehet jelentkezni.

Papírfonás szakkört is indítunk, a maximális 10 fős létszámot azonban itt már elértük a regisztráltakkal. A többi foglalkozásra azonban péntekig még lehet jelentkezni – tette hozzá.

A február 6-án induló szakkörök mindegyikét heti két alkalommal rendezik meg a Budai Sándor Művelődési Ház klubtermeiben késő délutánonként. A szakkörvezetők internetes videók alapján tartják a foglalkozásokat, amelyeket olyan oktatókkal rögzítettek, akik magas szinten, több évtizedes tapasztalattal rendelkezve vállalkoznak tudásuk megosztására. Ők azok akik részletesen bemutatják az adott alkalom feladatát és megvalósításának technikáját. Összesen 20 alkalommal lehet részt venni a foglalkozásokon, az elkészült alkotásokból kiállítást is rendeznek majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában