delmagyar.hu podcast

2023.02.01. 07:00

Járai Máté: Még soha nem mondtak fel nekem

Timár Kriszta

Mindössze néhány órával azt követően ült Járai Máté podcast mikrofonunk elé kedden délután, hogy nyilvánosságra került: az RTL Klub a továbbiakban nem számít rá a Reggeli műsorvezetőjeként. A színész így elsőként nekünk beszélt ezzel kapcsolatos érzéseiről. Mint mondta, soha nem fordult még elő vele, hogy egy munkahelyén ne ő döntsön a befejezésről, nem küldték el korábban sehonnan. Elismerte: mélypontra került, de ebből az esti, szegedi előadásán, mely ekkor még rá várt, nem szabad, hogy bármi látszódjon. - Nekem misszióm, hogy az emberek azt érezzék a környezetemben, hogy ez egy vidám ember, igyekszem nem rátolni az emberekre azokat, a problémákat, amik bennem van - fogalmazott, majd elismerte: ettől valóban olyan az egész élete, mint a bohócnak a festett mosoly. 

A beszélgetésben egyébként szó esett arról, hogyan élte meg annak idején, hogy elhagyta Szegedet, ahol színészként első sikereit elérte, illetve hogy szívesen vissza jönne-e a Szegedi Nemzeti Színházba. Arról is beszélgettünk vele, megbánt-e bármit abból, amit az ismertség érdekében a bulvár sajtónak magáról elmondott vagy amit televízió műsorokban elvállalt, és őszintén beszélt arról is, bántja-e, hogy megosztó személyiség lett belőle.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában