Új logóval erősíti brandjét az egyesület

2023.02.13. 20:40

Megtalálta az öreg hód utódját a Vásárhelyi Kosársuli

Lecserélné majdnem 30 éves logóját a mintegy 300 fiatal kosarassal foglalkozó Vásárhelyi Kosársuli. A pályázat nyertese megvan, de a szükséges összeg még nem gyűlt össze.

T. Sz.

Egy fiatalos és lendületes hód venné át majdnem 30 éves elődje helyét. Fotó: Vásárhelyi Kosársuli

– Fiatalos, modern és dinamikus. Éppen olyan, ahogyan a Vásárhelyi Kosársuli is működik. Az új logó tehát tökéletesen tükrözi a céljainkat – mondta lapunknak Martonosi János, a Vásárhelyi Kosársuli alelnöke annak apropóján, hogy megvan a sportegyesület új emblémája.

A pályázatukra beadott 22 pályamunka közül egy há­­romtagú szakmai bizottság választotta ki a legjobbakat. A zsűriben ott volt Kiss Ferenc tervezőgrafikus, Farkas Ádám közösségimédia-szakértő és vizuálistartalom-gyártó, valamint a Kosársuli alelnöke, Martonosi János kommunikációs szakértő. Ezt követően az egyesület elnöksége választotta ki azt a két logót, amelyekre a Ko­­sársuli közösségi oldalán lehetett szavazni. Szoros mérkőzésben végül Kis Tamás munkája nyert. 

Martonosi János, a Kosársuli alelnöke elmondta, az emblémájukon szereplő, már majdnem három évtizede szolgáló öreg, zsákoló hód utódját keresték. A sportszervezet lendületes, megújuló és modern jövőképéhez új arculatot szeretnének párosítani, amely így összhangba kerülne a náluk folyó munka jellemzőivel.

Fotó: Vásárhelyi Kosársuli 

Je­lentős helyi közösségszervező csapatként úgy gondolták, hogy ehhez segítségül hívják szimpatizánsaikat. Részben a logópályázat sikerdíjára indították a gyűjtést az Adjukossze.hu oldalon. Mint azt Martonosi János hangsúlyozta, a nyáron indított adománygyűjtés bevétele sajnos egyelőre nem fedezi az új logó költségeit, erre még most is várják az adományokat. 

Eddig majdnem 50 ezer forintot ajánlottak fel szimpatizánsaik a célra. Várják cégek támogatását is, a vállalkozások a [email protected] címen keresztül vehetik fel a kapcsolatot a sportegyesülettel. Amennyiben nem jön össze a pályázathoz szükséges összeg, akkor más forrásból finanszírozzák a pályázat nyertesének járó 100 ezer forintos díjat. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában