Algyő

2023.03.04. 20:22

Farsangi mulatságot rendeztek a fürdőben - fotók

Volt kézműves foglalkozás, fánkevő verseny, és a csillámtetoválást sem mosta le a víz.

Koós Kata

Csillámtetoválással, jelmez-és fánkevőversennyel várták a családokat. Fotó: Karnok Csaba

Tavaly ősszel kezdtek el hétvégente témanapokat rendezni a családok számára az algyői Borbála Fürdőben. Az őszi mulatságot Halloween parti, majd idén februárban Valentin-napi móka követte. Az elmúlt szombat a farsang jegyében telt. Már a bejáratnál színes selfie-pont fogadta a látogatókat, ahol különböző álarcok mögé bújhattak. 

– Télbúcsúztatóként rendeztük meg ezt a farsangi mulatságot. Kézműves foglalkozás keretében álarcokat készíthetnek a gyerekek a kollégáim segítségével. Alkalomhoz illően fánkevő versenyt is hirdettünk, este hattól pedig jelmezversenyt rendezünk

 – mondta el lapunknak Bogdánné Katona Krisztina, a fürdő igazgatója. 

A fürdőtérben róka, zsiráf, páva, batman, sőt viking álarcot is készíthettek a kicsik és nagyok. A gyerekek körében a legnagyobb népszerűségnek azonban a csillámtetoválás örvendett, amiről kiderült, a pancsolást is kiválóan bírja. A vidám hangulatot fokozta, hogy a fánkevőverseny hátra tett kézzel zajlott. 

Bogdánné Katona Krisztina a most záruló, téli szezonról is összegzést adott lapunknak. 

– A polgármester és a testület döntésének köszönhetően nem kellett bezárnunk, a téli időszakban is végig nyitva volt a fürdő. A január rekordszámokat hozott a látogatószám tekintetében. Bízom benne, hogy sokaknak a szívéhez nőtt a Borbála azok közül, akik az elmúlt hónapokban ismerkedtek meg velünk 

– fejtette ki. 

Hétfőtől 9 napon át zárva tart a fürdő karbantartási munkák miatt, március 16-án nyitja meg újra kapuit. Az már most biztos, hogy a húsvétot szintén vidám családi nappal ünneplik majd, továbbá izgatottan várják a vadiúj kültéri versenymedence tavaszra tervezett átadását.  

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában